Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Cum am scris și în titlu am câștigat un concurs de atletism, și doresc să îmi cumpăr o stație grafică decentă.

Pasiunea mea și job-ul totodată este grafica web, editor video și image replacement și de câțiva ani tot mă chinui pe rabla mea cu cei mai puțini RAMI  !!!  :)) Am început să caut.

Mă uitam după o stație cu 16 sau 32 GB, un i7 procesor, SSD (am înțeles că îmi sporește render), și o placă video bună. Din fericire am găsit ceva pe net și parcă se potrivește 

Doresc o părere înainte de a arunca banii.  :D

http://www.tocmai.ro...b-17719510.html

Vă mulțumesc! Dau o bere!  :D

Posted

Ti-am schimbat eu titlul, cel pe care il pusesesi tu fiind mai putin potrivit pentru topicul in sine  :P.

Bugetul tau care ar fi, premiul in sine: 5500 RON?

Sistemul la care te-ai oprit tu nu arata rau. Ce nu imi prea place este spatiul de stocare mic (din punctul meu de vedere) 240 GB SSD.

In alta ordine de idei, ti se ofera ceva garantii la componentele acelui sistem? De ce l-ai lua la mana a doua? La bugetul tau il poti lua nou.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Ti-am schimbat eu titlul, cel pe care il pusesesi tu fiind mai putin potrivit pentru topicul in sine  :P.

Bugetul tau care ar fi, premiul in sine: 5500 RON?

Sistemul la care te-ai oprit tu nu arata rau. Ce nu imi prea place este spatiul de stocare mic (din punctul meu de vedere) 240 GB SSD.

In alta ordine de idei, ti se ofera ceva garantii la componentele acelui sistem? De ce l-ai lua la mana a doua? La bugetul tau il poti lua nou.

Da, toți 5500 RON. Am vorbit cu cel care avea calculatorul, a zis că pe majoritatea componentelor are garanție și că îl lasă pe la 5000. Plus că mă lasă să verific înainte de a da banii. Acum nu știu ce decizie să iau.

Cât despre jocuri, nu vreau să rup, dar la un timp ar mai merge un GTA sau Skyrim, el mi-a zis că merg aceste jocuri fără probleme. Cât despre spațiu eu mai am un hard de 3TB. :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.