Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hey, vreau sa stiu si eu cum scot accesul  Fondatorului sau Administratorului sa nu poata da ban sau sa umble la teme 

Nu prea am incredere vreau doar eu sa am accesul la tot 

Vreau ca ceilalti fondatori sau administratori sa aibe acces doar la forum sa faca categori ,subforum va rog ajutatima :)

Posted

Ai tot la Admin Restrictions al 2 tabel intitulat: " Group ACP Restriction Permissions " apoi undeva jos dreapta, la acel tabel , ai optiunea: " Select a groups... "

Selectezi tu grupul cu restrictie AdminCP si personalizezi setarile din cadrul grupului respectiv! Mult succes!

Ps: Parerea mea e mai bine sa faci restrictie de grup la intreg grupul , nu doar o anumita persoana, apoi trebuie sa faci la fiecare in parte restrictie (pierdere de timp) .. acum faci cum doresti!

Posted

Ai tot la Admin Restrictions al 2 tabel intitulat: " Group ACP Restriction Permissions " apoi undeva jos dreapta, la acel tabel , ai optiunea: " Select a groups... "

Selectezi tu grupul cu restrictie AdminCP si personalizezi setarile din cadrul grupului respectiv! Mult succes!

Ps: Parerea mea e mai bine sa faci restrictie de grup la intreg grupul , nu doar o anumita persoana, apoi trebuie sa faci la fiecare in parte restrictie (pierdere de timp) .. acum faci cum doresti!

Am uitat sa mentionez asta :D

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.