Jump to content

Recommended Posts

Posted
OpenVPN este o aplicatie open source foarte populara ce ofera o varietate de solutii pentru retele VPN (remote-access si site-to-site VPN). Optiunea remote-access iti permite sa te conectezi la un server VPN utilizand un software client, in cazul de fata clientul OpenVPN.

Serverul poate fi unul creat de tine sau poti opta pentru unul public gratuit sau contra cost.

Avantajele accesului la Internet printr-o conexiune VPN sunt multiple:

traficul dintre tine si server este criptat;
navigarea pe Internet este anonima sa fim mai exacti apare ca si cum serverul ar naviga pe Internet, nu tu;
nu mai esti limitat de proxy, firewall sau porturi blocate (daca esti student, stii la ce ma refer).
In acest tutorial vei gasi pasii ce trebuie urmati pentru instalarea clientului OpenVPN si adaugarea fisierelor de configurare pentru o retea VPN gratuita.

Posted

E mai usor sa intri in Control Panel/Network and Internet/Internet Propieties/Connections/Lan setting. si acolo bifezi Use a proxy server for Lan si Bypass proxy server for local addresses

Iar la address ( proxy.proxyname.ro) si portul 8080 , cel care e pe site-ul ala care l-ai pus tu sau aici ai o gama larga de proxy lumea http://proxylist.hidemyass.com/

• Moderators
Posted

Eu am fost student si nu am avut proxy, firewall si porturi blocate. Ce-i drept, n-am stat in camin. In orice caz..

VPN e ceva. E un lucru profi.

Proxy este altceva. Proxy e o idiotenie, pe care daca nu stii sa o folosesti, te faci varza, si tu, si calculatorul si asa mai departe.

Dar e opinia fiecaruia..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.