Sphinx. Posted August 14, 2017 Report Posted August 14, 2017 Am si eu o problema, cand dau Run, imi da o eroare. Uitati Tin sa mentionez ca am verificat si fantezie_mercenarii.members exista
Moderators gadeas Posted August 14, 2017 Moderators Report Posted August 14, 2017 Incearca sa adaugi numele complet de la tabla: UPDATE fantezie_mercenarii.members ETC.. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Sphinx. Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 Acum merge, mersii..Stii cumva codul de la efectul rainbow? Deci pe member title vreau sa pun rainbow, si daca pun color: Rainbow sau #Rainbow nu merge
+ZEW Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 E același lucru ca aici, numai că modifici la codul de la membertitle să fie astfel: <span name="Rainbow">Membertitle</span> "Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)
Moderators gadeas Posted August 16, 2017 Moderators Report Posted August 16, 2017 4 hours ago, Sphinx. said: Acum merge, mersii..Stii cumva codul de la efectul rainbow? Deci pe member title vreau sa pun rainbow, si daca pun color: Rainbow sau #Rainbow nu merge - Nu postaţi mai multe întrebări / probleme pe acelaşi topic- Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts