Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eu nu cred ca se poate cu acest hook . Adica daca spune Members Online TODAY , e pe ultimele 24h . Tu ai dori un hook care sa arate Members Online in last 2 days sau ceva de genul :D

Posted

Eu nu cred ca se poate cu acest hook . Adica daca spune Members Online TODAY , e pe ultimele 24h . Tu ai dori un hook care sa arate Members Online in last 2 days sau ceva de genul :D

Ba se poate , am mai vazut la multi , poti seta si membri online in ultimele 24 ore nu numai membri online astazi .

Inca astept.

Posted

Inca astept !

Tinere, iti ofer un simplu sfat :-? .. cel mai bine ai face sa lasi simplu Member Online in 24 h .. :-? .. nu e mare diferenta , ori 24, ori 48 .. tot pe acolo.. Decat sa modifici si apoi sa ti se strice alte functii, mai bine lasi asa cum este acum, sa nu intampini vreo alta problema apoi..

Ps: Acum faci cum doresti.. eu decat ti-am zis!

Succces!

Posted

Tinere, iti ofer un simplu sfat :-? .. cel mai bine ai face sa lasi simplu Member Online in 24 h .. :-? .. nu e mare diferenta , ori 24, ori 48 .. tot pe acolo.. Decat sa modifici si apoi sa ti se strice alte functii, mai bine lasi asa cum este acum, sa nu intampini vreo alta problema apoi..

Ps: Acum faci cum doresti.. eu decat ti-am zis!

Succces!

Eu am nevoie de rezolvare , ma ajuta cineva ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.