Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ar fi fost culmea sa fie rotile de masina mai interesante decat el :)) Dar ca sa-l fac am avut nevoie de 10-15 ore si inca mai am texturarea.Pentru o janta imi trebuia o ora cu tot cu post procesarea.

Posted

Textura de suprafata metalica uzata nu arata bine / nu este distribuita a.i. sa para cat de cat realistic. Arata ca un contur de poligon dat cu fill color.

Hai ca poti mai mult. :)

Posted

Despre ce vorbesti? Despre textura de baza sau cea care este deasupra ? In orice caz, textura de deasupra este de frostbite.Cum adica un contur de poligoane dat cu fill color, In ce program exista asa ceva?

Posted

De deasupra.

Arata a mana stangace / amatoriceasca / neprofesionista care deseneaza poligoane in Paint si aplica fill color.

Posted

Ok, eu tot nu inteleg cum adica deseneaza poligoane in paint si aplica fill color? :)) Culoarea de deasupra este o textura pe care am pus-o cu UV mapping.Nu este o culoare solida.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.