Jump to content

Recommended Posts

Posted

m-am apucat as joc pe wtk.idle.ro dar mereu ma dezamageste cate un admin.. nu vreau sa ii fac publici ca sunt nou pe server si nu am chef de probeleme peste 1 saptamana 2 de joc osa ii fac publici

Numele meu la cs e " Purice " :P

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

ok nebucuram ca joki pe servarul nostru wTk.idle.ro dar rugamintea mea este daca ia deja un ban lasa de fiecare data ip .si a doua rugaminte este sa intelegi ca nu toti admini care exista pe acest servar intra pe acest forum sa mai citeasca plangerile sau mai stiu eu ce.deci sa sti ca ei nu au idee in prealabil ca tu esti lolekc si ai inceput sa joki CS dinou si ca ai porecla "Purice".deci sa nu plangi la alt ban sau kick si alte cele .mda ar mai fi ceva in cele din urma aptinete sa injuri pe servar mai aless asa zisi admini,bine deja o dau in alta poveste,sa nu injuri si sa vb frumos si sa fi cat mai calm.sti forumul ne scri aici te ajutam noi si incearca sa joki cat mai curat si original.

Posted

ok nebucuram ca joki pe servarul nostru wTk.idle.ro dar rugamintea mea este daca ia deja un ban lasa de fiecare data ip .si a doua rugaminte este sa intelegi ca nu toti admini care exista pe acest servar intra pe acest forum sa mai citeasca plangerile sau mai stiu eu ce.deci sa sti ca ei nu au idee in prealabil ca tu esti lolekc si ai inceput sa joki CS dinou si ca ai porecla "Purice".deci sa nu plangi la alt ban sau kick si alte cele .mda ar mai fi ceva in cele din urma aptinete sa injuri pe servar mai aless asa zisi admini,bine deja o dau in alta poveste,sa nu injuri si sa vb frumos si sa fi cat mai calm.sti forumul ne scri aici te ajutam noi si incearca sa joki cat mai curat si original.

Daca ar fi admini experimentati :-j sa nu dea ban degeaba :-j si sa sufere de admin... probabil k au si cine sai sustzina :) !

vibefm.gif

Click here please !

Posted

Daca ar fi admini experimentati :-j sa nu dea ban degeaba :-j si sa sufere de admin... probabil k au si cine sai sustzina smile.gif !

Cezar are dreptate.in ultima vreme pe wtk numai admini care sufera si sunt codati...dau ban aiurea si multe altele.

AssassinsCreedSig2.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.