Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare PcTroubleshooting am o problema cu pc meu deci joc vreo 3-4 runde pe un server Army Vs Terorist (Nu stiu daca va intereseaza), si dupa accea pc meu isi da singur restart fara sa-i fac nimic.

Va rog cineva priceput sa ma ajute.

Multumesc!

Nu uitati sa ne vizitati pe http://www.oldz-school.ro/forum/

Maine Deschiderea oficiala la 19:00 Rpg.Oldz-School.ro

Posted

De acord cu colegul , e posibil sa se supraincalzeasca si sa faca throting sau chiar restart , vezi cum stai cum tempereaturile mai curata putin si cu pasta ar trebui sa nu se intample.

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

De acord cu colegul , e posibil sa se supraincalzeasca si sa faca throting sau chiar restart , vezi cum stai cum tempereaturile mai curata putin si cu pasta ar trebui sa nu se intample.

Bine spus, uitasem de praf :P

Deci curata-l si de praf, cred ca are un praf de 2 degete.

Posted

Gaby,eu stiu ca tu stii toate rezolvarile la toate problemele,dar nu este incalizit deloc este un pc mai vechi cu un procesor Intel Celerton de 2,20ghz si nu am mai folosit pc de mult pentru ca stateam pe  laptop,dar acum se mai blocheaza rare ori,pentru ca este de la praff si multumesc foarte mult pentru raspunsuri prieteni,Respect PcTroubleshooting.

Nu uitati sa ne vizitati pe http://www.oldz-school.ro/forum/

Maine Deschiderea oficiala la 19:00 Rpg.Oldz-School.ro

Posted

Gaby,eu stiu ca tu stii toate rezolvarile la toate problemele,dar nu este incalizit deloc este un pc mai vechi cu un procesor Intel Celerton de 2,20ghz si nu am mai folosit pc de mult pentru ca stateam pe  laptop,dar acum se mai blocheaza rare ori,pentru ca este de la praff si multumesc foarte mult pentru raspunsuri prieteni,Respect PcTroubleshooting.

Cumpara altul ;)

Nu mai sta cu titanicul in casa

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.