Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua.Dupa ajutorul primit de la voi cu privire la: topic creat pe 25 aprilie, am ajuns la concluzia ca ar trebui sa-mi iau un Samsung Galaxy S3 (marime potrivita).Dar,acum va intreb pe voi din nou, Merita sa-mi mai achizitionez un Samsung Galaxy S3 in anul 2014 ?Adica,oare mai duce jocuri,programe din 2014 (toate pe telefon ma refer).

Astept parerile voastre.

Posted

Stiu ca e o fitza,dar nu il vreau ca sa ma dau mare,eu sunt genul care investeste mult in gaming(nu donatii sau alte porcarii),dar ma refer la faptul ca trebuie sa joc jocuri de ultima ora pe Calculator,Telefon,si de aceea ma intrebam daca mai duce si in 2014.

Posted

Cam ce buget ai , paremise ca S3 e pe la 11-12 bete .

• Upvote 1

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

In 2014 nu prea merita decat varianta cu 2gb ram dar daca suplimentezi putin bugetul poate gasesti un nexus 5 ieftin care e comparativ cu gigantii anului trecut la un pret mai redus.

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

Si ce daca are probleme cu bateria? ti-o schimba in garantie daca e asa, eu desi risc ban pe forum recomand iphone 4s sau chiar 5. In + e cel mai bun din lume.

Posted

Nu-mi plac Iphon-urile absolut deloc,poate ca au sistemul de operare mult mai stabilizat,dar pentru gaming si performanta aleg tot androiduri-le.Si da,nici eu nu am un prieten care sa aiba Nexus 5 ca sa am si eu habar ceva de el...cred ca am sa ma risc,dar dupa cum spuneam,va tin la curent.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.