Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am internet de la RDS, si nu demult am achizitionat si un router pentru a distribui conexiunea. Astazi am vrut sa conectez PC-ul la Internet folosind direct cablul de retea (prin PPOE), eliminand router-ul. Totusi, nu stiu pentru care motiv, nu mai merge, decat daca bag firul in router (WAN) apoi firul din router (LAN1) in placa de retea a PC-ului.

Atunci cand conectez PC-ul la Internet prin PPOE direct cu cablul, primesc urmatoarea eroare:

"Error 691 : The remote connection was denied because the username and password combination you provided is not recognized, or the selected authentication protocol is not perimtted on the remote acces server."

Am cautat informatii despre ea, si am gasit informatii cum ca:

- eroarea 691 apare daca informatiile (username si password) sunt incorecte; nu e cazul.

- incercari de autentificare succesive intr-o perioada mica de timp; iarasi nu e cazul.

- problema de la ISP; nu cred ca e cazul atata timp cat prin router imi merge.

- suspendare din cauza neplatii facturii; nu e cazul.

- user-ul a ramas "agatat" pe router si problema poate fi doar din router sau pe traseul de la router la calculator!?

De asemenea, am citit cum ca trebuie sa dau disconnect la conexiune inainte de a scoate router-ul din schema, dar nu am decat disable la conexiunea LAN din router, nu si disconnect ca la cea broadband. Am dat disable, am scos router-ul si apoi am dat enable, dar, nici o diferenta...

Nu am prea inteles ultimul motiv, drept pentru care va cer sfaturile voua. Ce inseamna mai exact, si care ar putea fi rezolvarea?

Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

• Moderators
Posted

Ai un IP asignat din router, pe DHCP. Cand conectezi direct pe cablu, dai un release si un renew ca sa-si ia noile setari pe baza conectiunii PPPOE.

Si sa-ti setezi conexiunea broadband ca default.

Posted

Dacaa ai chestia aia cu conectarea automata sa stii ca si mie imi face asa, dar incearca sa te conectezi de acolo din dreapta jos de langa data de la PC. Daca tot nu merge intra in local area connections sterge conexiunea aia care-ti da eroarea si fa-o din nou iar de data asta asigura-te ca totul e scris bine.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.