Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aşa se întâmplă la mine când pun culoare la categoria respectivă..

Exact, trebuie scoasa culoarea de la subforumul respectiv.

„Omul din betie se mai desteapta, dar prostul din prostia lui niciodata”

„Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.”

Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy

Posted

Refa categoria "Counter-Strike 1.6 (afiliati)", pana atunci muta serverul jb la oficiali, si cand faci categoria iar, il muti la afiliati.

„Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.”

Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy

Posted

Eu am incercat asa si a mers. 

Folosesti pentru culoarea textului un cod gen 

<span style> 

Daca da , ti-as sugera sa-l schimbi in acest cod : 

<font color="#4682B4">(textcolorat)</font>

Semnaturile abuzive nu sunt permise.

Posted

Folosind acel cod:

POXgT7h.png

Posted

Din păcate forumu, la care am precizat, că am probleme, și vreau suport, nu este al meu, ofer doar suport tehnic, iar peste categorii, nu mă bag, iar fondatoru principal este plecat, nu dau de el, pe Skype.

Posted

Pana la urma i-am dat de cap.

<font color=#028CA1> ZM </font></span></a>
  • Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.