Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imi puteti da si mie niste teme de genul celor folosite de comunitatiile de mai jos: 

www.pronirax.com 

www.ecila.ro

www.xcstrike.com 

www.faracod.com

Nu vreau postari cu " sunt doar 4-5 modificari le poti face simplu :-j" , sau altele ... vreau un link de dowloand nu prea ma pricep CSS . Va multumesc pentru timp'ul acordat.

Informatii forum-ul meu :

• Versiune IP.Board 3.4.6
  • Webhost Gazduirejocuri (optional).

Semnaturile abuzive nu sunt permise.

Posted

Aici este site de suport IP.Board nu de cersit teme si mai faci reclama si la alte comunitati! :| .. In primu rand uita-te la si te va ajuta la editatul temelor fara nicio problema! .. ;) .. si citeste si tu regulamentu ariei Ip.Board:

Posted

Aici este site de suport IP.Board nu de cersit teme si mai faci reclama si la alte comunitati! :| .. In primu rand uita-te la si te va ajuta la editatul temelor fara nicio problema! .. ;) .. si citeste si tu regulamentu ariei Ip.Board:

Am spus imi puteti da , asta e cersit?  Vezi cum vorbesti  . Nu sunt gunoi de langa casa ta. 

• Upvote 1
  • Downvote 1

Semnaturile abuzive nu sunt permise.

Posted (edited)

Am spus imi puteti da , asta e cersit?  Vezi cum vorbesti  . Nu sunt gunoi de langa casa ta. 

Sensul limbii romane are intelesuri diferite, pentru cine e in masura sa le perceapa cum trebuie! ;)

``imi dati`` echivalent cu a cersii tot asa imi suna, nu vad diferenta! ;)

Edited by Courage
Te simti mai bine cu toate fonturile?
  • Moderators
Posted

Sensul limbii romane are intelesuri diferite, pentru cine e in masura sa le perceapa cum trebuie! ;)

``imi dati`` echivalent cu a cersii tot asa imi suna, nu vad diferenta! ;)

A intrebat daca ii putem da, nimic mai mult.

Nu vad unde e problema.

Posted

UP.

De ce dai up, ce ti-a dat Courage, este perfect. Ti-o personalizezi tu si aia e.

„Omul din betie se mai desteapta, dar prostul din prostia lui niciodata”

„Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.”

Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.