Jump to content

Casatorii Intre Oameni Si Roboti?


PAUL-XX

Recommended Posts

robo_1449.jpg

Un om de stiinta britanic a obtinut titlul de doctor dupa ce a prezentat o teza de doctorat in care prezice ca, in viitor, casatoriile intre oameni si roboti vor fi ceva obisnuit. Potrivit site-ului Ananova, Universitatea din Maastricht i-a acordat lui David Levy titlul de PhD (Doctor in filozofie), pentru o teza intitulata 'Relatiile intime cu parteneri artificial.

'Tendintele in robotica si atitudinile aflate in schimbare privind mariajul vor duce, cel mai probabil, la crearea unor roboti sofisticati care vor deveni parteneri de viata ai oamenilor', scrie David Levy in lucrarea sa. Teza examineaza atitudinile oamenilor fata de afectiune, dragoste si sexualitate si concluzioneaza ca, in viitor, relatiile dintre oameni si robiti vor fi aceleasi ca cele dintre indivizii de astazi.

Sursa:HIT.ro

Link to comment
Share on other sites

PAUL-XX vreau sa stiu de ce nu pui si autorul articolului preluat de pe hit.ro Asa ar fi frumos, cred eu. Din intamplare eu sunt autorul articolelor care fac obiectul ultimelor tale topicuri de discutie deschise pe acest forum si nu ma deranjeaza ca preiei aceste articole. Insa daca faci asta, te rog sa pui si numele autorului. Asta ca sa respectam legea dreptului de autor...

http://www.hit.ro/Casatorii-intre-oameni-s...ti--a26772.html

O zi buna

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.