Jump to content

Recommended Posts

Posted

Va salut, de foarte multa vreme am si eu o problema... pe Windows Xp nu aveam aceasta problema dar o am de foarte mult timp pe Windows 7. Ce se intampla mai exact?

Imi apar reclame Adsense si nu-mi mai merge deloc pc-ul. Imi blocheaza toate browserele si nu pot sa mai fac nimic. Acum imi intrara iar, ce pot sa scap de ele ?

Eu folosesc in principal Opera, degeaba instalez ad-block ptr ca imi blocheaza dar foarte putine si nu ma ajuta cu nimic.

Eu doresc sa scap de reclame definitiv.

Tot timpul instalez, sau am instalat windows-ul sa scap de ele, dar nu ma tine mult si imi intra iar.

Ce pot sa fac? :| Sper sa ma ajutati.

Multumesc!

Posted

Pe orice site imi apar reclamele astea.

Vad ca multi imi dau rezolvari pentru un anume browser.

Nu exista asa ceva,adica asta nu e treaba rezolvata.

Asta e o treaba generala care vad ca este pe toate browserele.

Ar trebuii sa fie o rezolvare pentru toate,nu ptr un browser de exemplu.

Am luat acum ad-aware dar degeaba..tot imi apar :|

Posted

ADBlock / ADBlock plus nu este o rezolvare, dar avand in vedere ca nu ai explicat de la bun inceput cum trebuie, poti primii tot felul de raspunsuri.

Ia Malwarebytes: https://www.malwarebytes.org/, instaleaza-l si efectueaza o scanare completa.

Daca tot nu ai scapat, incearca o scanare si cu Kaspersky Internet Security 2014: http://shop.kaspersky.ro/multi-device-security-free-trials

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Stiu pe cineva  care a avut aceasi problema.

Cica a scanat cu niste chestii si tot degeaba..solutia in cazul nostru a fost sa dezinstalam TOATE programele dubioase pana problema a disparut.. Daca nu stiam SIGUR ce face si daca il vrem, il dezinstalam.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.