Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pentru a rezolva cea mai mare problema, propun porecla de "Micutzu K" pentru Kennzo, ca sa nu mai fie suparat ca ii poceste lumea username-ul.

App, gaby.. cum mai e cu activitatea pe forum? Ma refer la cifre.. scazusera cu ceva timp in urma. Siau revenit?

GodsOtherHand suna bine ( ce pot zice nu sunt asa micutz ) dar merge.. imi place porecla! :)):D

Asa gaby, cred ca te gandesti sa faci ceva :-? .. sau iti trece ceva prin minte... @: asa intr-o alta ordine de idei, in legatura cu mentiunea ta:

ca un Moderator pe un forum care se doreste a fi cat mai serios sa se poate exprima coerent si sa poata scrie in limba romana (sau oricare alta) corect gramatical.

in momentul de fata ai in Staff persoane care scriu gresit fara nicio abtinere, si nu cred ca le mai este retras accesul, sau sa le atraga cineva atentia! :| in fine nu ma bag.. asta ca fapt divers! eu iti urez vacanta placuta in contiuare si topicul poate fii inchis! :| mai mult a fost o pierdere de timp! .. masurile vor fi luate probabil la Paste! succes!

• Upvote 2
  • Moderators
Posted

Nu ai inteles absolut nimic din acest subiect, mai citeste odata! si revii cu new reply cand sunt clare si intelese  informatiile citite.. ;) bafta! am mentionat absolut tot ce trebuia! ca nu ai citit tu e partea a 2.

Kennzo: Esti genul de om care vorbeste mult si nu spune nimic si nu ti-ai ales bine omul cu care sa intrii in polemici.Iti spun asta de la inceput cu gandul ca nu o sa mai continui cu replici. Desi sper degeaba..

Nici macar nu ai inteles ce-am vrut sa spun. Ti-am pus o intrebare, trebuia sa clarifici, cu motive pertinente, nu ca "asa vad eu pe xulescu ca se descurca si e bun", pentru ca noi nu luam opiniata 100% adevarata si corecta.

Ati dat-o pe aratura cu postarile, iar eu am adus discutia on-topic. Drept dovada de la postarea mea, s-a discutat despre ce trebuie. Chiar ai primit si raspunsuri la ideea/propunerea ta. Ca nu-ti convine raspunsul asta e altceva.

Fac pariu ca daca n-ar fi reputatie pe forum, nici macar n-ai mai intra. Probabil ca ai sta toata ziua la un suc si-o tigara la bucata cu prietenul tau Dj.Andrei care iti da +reputatie la toate postarile tale.

Gabi: eu zic sa incepi usor. Mai da drepturi de moderare catorva oameni care sa sustina zona de IPB. Cu asta pot fi de acord.

Spor:)

Posted

" Unde dau si unde crapa! " , bine zicea acel proverb strabun.. In primu` rand nu ma cunosti ca persoana, si nu cred ca esti in masura sa comentezi la adresa mea, indiferent de rank-ul / rang-ul tau in comunitate! ( te felicit ca este Moderator, dar nu trebuie sa faci pe desteptu` ) , citez:

"Esti genul de om care vorbeste mult si nu spune nimic si nu ti-ai ales bine omul cu care sa intrii in polemici"

nu cred ca ti-a cerut cineva parerea, acum sa fim seriosi, am vrut sa transmit ceva.. @ intr-o alta ordine de idei, nu ma fascineaza reputatia dupa cum spui tu;) .. + ca poti vorbii si cu gaby, sa vezi ca 80% din reputatia mea este castigata corect in sectiunea IP.Board ( Dj.Andrey ala observ ca-mi da mereu ( + ) , dar sincer la valoarea 100 aveam reputatia fara sa-mi ofere el ;) .. asa ca..tragi concluziile!

"Aschia nu sare departe de trunchi!", esti cumva invidios?! , scrii cu atata invidie, si cu o ura in suflet, nu cred ca am facut ceva atat de grav incat sa fiu atat de " agasat " sa zic pe acest site!

Inca ceva.. CITEZ:

"Fac pariu ca daca n-ar fi reputatie pe forum, nici macar n-ai mai intra. Probabil ca ai sta toata ziua la un suc si-o tigara la bucata cu prietenul tau Dj.Andrei care iti da +reputatie la toate postarile tale.

nu fumez, nu am timp de sucuri ;) timpu mi-l petrec in favoarea mea timpul de zi cu zi, nu cum crezi tu :| :| ..

Ps: Ti-as propune pe viitor daca nu-ti convine ceva sa-mi transmiti personal prin PM , crezi ca asa nu pot scrie romane intregi, fara nicio noima? , doar asa sa ma aflu in treaba nu?!

Well my little friend, este doar opinia ta aceasta! spre deosebire de tine, am multe raspunsuri utile pe forum + ca sunt activ si toate cele

Probabil ai impresia si gandu` ca daca esti Moderator tu faci legea aici.. uite ca nu este asa cum crezi tu.. si + de alta te asigur si-ti promit solemn ca nu ma las de acest forum.. Ajut din placere, asa ma puteam duce la pescuit.. chestii cotidiene.. dar nu ;)

• Upvote 1
Posted

Simti nevoia sa te justifici fara rost si o dai in absurd. Inchidem topicul, s-a zis ce era de zis.

PS: Te rog, nu mai fa abuz de smileyuri.

• Upvote 1
  • Downvote 1

fWy1P.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.