Jump to content

Problema Afisare Topicuri Ipb 3.4.6 (Dispar?)

Go to solution Solved by Kennzo,

Recommended Posts

Posted

Buna seara. Am o problema pe forum cu afisarea topicurilor. Cativa membri mi-au raportat ca dispar topicuri din anumite categorii, exemplu:

huDQXWR.png?1

Dar sunt doar 3 topicuri:

hefaSYJ.png?1

+ am intrebat toti moderatori, super moderatori si owneri de la acea categorie si au spus ca ei nu au sters nimic.

Aveti vreo idee ?  :(

Posted

Probabil le-au dat delete permanent din ModeratorCP si acum nu mai apar.. incearca sa bagi un back-up daca ai.. si totu` revine la normal, asta numai daca ai back-up la forum!

Posted

Pai tocmai aici e problema, ei spun ca nu le-au sters, ci au disparut :)) suna cam aberant, nici eu nu prea cred asta, dar na, daca 5 oameni (dintre care un SM si un Administrator) spun ca au disparut nu poti sa nu-i crezi.

Am pus un backup de acum 4 zile (fiind cel mai recent facut), daca se mai intampla sa "dispara" le sterg chiar eu.

Daca nu mai aveti si alte idei puteti inchide topicul. Multumesc :)

• Solution
Posted

Deci acum totu` e ok.. Ideea e ca mai restrictioneaza din accese la Staff.. cine stie o fii sters din AdminCP un Administrator acele topicuri ( a curatat locu` faptei a sters Admin Logs ) si gata :)) e ok.. pune-le restrictie:) .. alte idei nu prea daca acum ``mere``! :)

Ps: Pe viitor ai grija la oamenii care-i alegi sa lucrezi cu ei! Bafta!

• Upvote 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.