Stex Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Buna seara. Am o problema pe forum cu afisarea topicurilor. Cativa membri mi-au raportat ca dispar topicuri din anumite categorii, exemplu: Dar sunt doar 3 topicuri: + am intrebat toti moderatori, super moderatori si owneri de la acea categorie si au spus ca ei nu au sters nimic. Aveti vreo idee ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kennzo Posted August 8, 2014 Report Share Posted August 8, 2014 Probabil le-au dat delete permanent din ModeratorCP si acum nu mai apar.. incearca sa bagi un back-up daca ai.. si totu` revine la normal, asta numai daca ai back-up la forum! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted August 8, 2014 Author Report Share Posted August 8, 2014 Pai tocmai aici e problema, ei spun ca nu le-au sters, ci au disparut suna cam aberant, nici eu nu prea cred asta, dar na, daca 5 oameni (dintre care un SM si un Administrator) spun ca au disparut nu poti sa nu-i crezi. Am pus un backup de acum 4 zile (fiind cel mai recent facut), daca se mai intampla sa "dispara" le sterg chiar eu. Daca nu mai aveti si alte idei puteti inchide topicul. Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution Kennzo Posted August 8, 2014 Solution Report Share Posted August 8, 2014 Deci acum totu` e ok.. Ideea e ca mai restrictioneaza din accese la Staff.. cine stie o fii sters din AdminCP un Administrator acele topicuri ( a curatat locu` faptei a sters Admin Logs ) si gata e ok.. pune-le restrictie:) .. alte idei nu prea daca acum ``mere``! Ps: Pe viitor ai grija la oamenii care-i alegi sa lucrezi cu ei! Bafta! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted August 10, 2014 Report Share Posted August 10, 2014 Verifica si setarea Cut Off din ACP (la forumuri). 1 Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts