Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Incerc de 3 ore sa stabilesc index-ul site-ului ( main-ul ) dintr-un subfolder. Index-ul pe care il vreau este in  /folder/index.html, si incerc sa il pun main cand intrii pe site. Am incercat toate chestiile posibile, nu merge de nici o culoare. 

Cu directoryindex folder/index.html nu merge. Imi apare doar pagina html, fara css/js etc.

Am incercat cu metode de redirectionare, nu merge nici asa. 

Hostul il am de la GoDaddy si este cu wordpress instalat pe el.

http://i.imgur.com/5OMRze6.png

Multumesc.

p.s : daca intru pe site/folder/index.html imi apare cum trebuie.

SUCCESS.The only place you'll find success before work it's in the dictionary.

Posted

Pentru ca in acel subfolder am si  foldere cu css, js, imagini, si daca le mut pe toate in root tot nu imi ia css-ul,js etc.

Edit: 

Am mutat index-ul in root apoi am modificat link-urile catre /foder/css/style.css etc. si merge.

Multumesc mult.

Mai am o intrebare, nu stiu daca e necesar sa descid alt topic.

Cum restrictionez utilizatorii sa vada doar index.html? De exemplu eu am wordpress, si daca cineva intra pe oricare pagina din wordpress ( ghiceste link-ul ) sa il trimita inapoi spre index.html.

Posted

Deci, am pus prima pagina ( este o pagina cu coming soon - pentru ca am wordpress-ul in lucru - ) index-ul si merge ok.

Acum, vreau ca, atunci cand cineva intra pe www.domeniu.com/wordpress sau orice link diferit de index, sa il redirectioneze inapoi spre www.domeniu.com/ ( adica index ) . Pentru ca, daca cineva ghiceste link-ul unui post din wordpress, o sa-l il dea pe wordpress, si nu vreau acest lucru.

Posted

Hmm, eu zic ca probabilitatea sa ghiceasca numele unui post e destul de mica, dar, cum doresti. Incearca sa adaugi urmatoarele linii in .htaccess:

Order Deny,Allow
Deny from all
Allow from 127.0.0.1
<Files /index.php>
    Order Allow,Deny
    Allow from all
</Files>

*unde 127.0.0.1 e IP-ul tau iar index.php e fisierul la care au acces (daca extensia e .html pui .html).

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.