Jump to content

Problema Trimitere Emailuri Din Ipb - Php_Mail (Ticket)

Daniel Alexandru

Recommended Posts

Am dat un ticket deoarece nu se trimit mail ... am incercat in toate felurile nu merge si uitati ce am primit , sunt paralel nu am inteles nimic :) poate imi explicati voi

Buna ziua,

Functia PHP mail este activa pe servere si functioneaza corect. Detaliile pe care le-ati dat sunt mult prea vagi pentru a face orice verificare in afara de a testa functionalitatea functiei.

Aceasta nu este o problema a server-ului ci a faptului ca nu ati configurat corect script-ul si nu trimiteti corect mesajele.

Daca testele pe care le faceti se refera la trimiterea unui email de test catre Yahoo, Gmail, MSN, trebuie sa aveti in vedere ca mesajul trebuie sa plece de la o adresa reala care sa existe in contul Dvs. de gazduire. Daca incercati sa trimiteti masaje cu adresa spoofata (adica campul From din mesaj este de exemplu o adresa @yahoo.com, iar in cazul problemei semnalate aceasta este situatia) atuci mesajul va fi respins pentru ca serverul nostru (si niciun alt server in afara de cele Yahoo) nu are dreptul sa trimita un astfel de mesaj.

Pentru a argumenta cele de mai sus, in contul Dvs. de gazduire quitzone se gasesc foarte multe mesaje care indica tocmail aceasta problema. Campul Dvs. From este "From: "QuitZone" <kronos.quitzone@yahoo.com>" asa cum se vede mai jos, deci nu va fi acceptat niciodata de Yahoo si celelalte servicii de email free.
Raspunsul server-ului Yahoo este "Message not accepted for policy reasons. See http://postmaster.yahoo.com/errors/postmaster-28.html."

xxx@yahoo.com
SMTP error from remote mail server after end of data:
host mta5.am0.yahoodns.net [98.138.112.34]: 554 5.7.9 Message not accepted for policy reasons. See http://postmaster.yahoo.com/errors/postmaster-28.html

------ This is a copy of the message, including all the headers. ------

Return-path: <quitzone@venus.paginieuropene.com>
Received: from quitzone by venus.paginieuropene.com with local (Exim 4.82)
(envelope-from <quitzone@venus.paginieuropene.com>)
id 1XDuwE-0004H9-Jg
for xxx@yahoo.com; Sun, 03 Aug 2014 15:30:58 +0300
To: xxx@yahoo.com
Subject: Member Name Change Notification
MIME-Version: 1.0
Date: Sun, 03 Aug 2014 12:30:58 +0000
X-Priority: 3
X-Mailer: IPS PHP Mailer
Message-ID: <d89fa90625a67a6d5548eac7d3cb1fe9@quitzone.ro>
From: "QuitZone" <xxx@yahoo.com>

Pentru a trimite mesaje, fie prin functia PHP mail fie prin SMTP (aceasta din urma fiind solutia recomandata de noi), adresa de la care se trimite trebuie sa fie o adresa reala care sa existe in contul Dvs. de gazduire. Nu stim daca Yahoo permite trimiterea de mesaje folosind SMTP prin serverele lor.
Pentru orice detalii despre modul de configurare va rugam sa consultati documentatia script-ului pe care il folositi.

Cu stima,
Daniel Neculai

Haide sa publicam si rezolvarea aici, desi in ticket este explicat foarte bine ce ai de facut. Fie folosesti SMTP (vezi: http://community.invisionpower.com/resources/documentation/index.html/_/knowledge-base/recurring-non-version-specific-issues/smtp-via-gmail-r200), fie iti faci o adresa de email de forma: oficiu@numele_domeniului_tau.ro si trimiti din ea.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif