AngrY Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 Salut, am si eu o comunitate (un forum) de gaming. Si sunt incepator. Si as vrea sa imi spuneti cum bag parteneriate + sa scriu deasupra Parteneriate ***** si dedesupt bannerele partenerilor. Cum am mai zis, sunt incepator si am nevoie de ajutor , Multumesc celor care vor sa ma ajute! . Nu am gasit tutorial pentru versiunea IPB 3.4.6 .... Quote Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi. REÎNTOARCE-TE PE IREALPLAY! GatherPlay România #fostul IrealPlay Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Mixlight Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 ACP - Look Fell - Tema - global Teamplate CTRL+F cauta : <!--DEBUG_STATS--> si adaugi dedesupt <b><h2><center>Parteneri</b></center></h2><br /> <marquee scrollamount="6" direction="left" onmouseover="this.setAttribute('scrollamount', 0, 0);" onmouseout="this.setAttribute('scrollamount', 6, 0);"> <span onmouseout="this.style.opacity=0.3;this.filters.alpha.opacity=30" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=10" style="opacity: 0.3;"> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngrY Posted August 15, 2014 Author Report Share Posted August 15, 2014 Am doua teme bagate default. Si doar una se vede. (nu este important). Dar pe cea care se vede.. nu imi gaseste <!--DEBUG_STATS--> si pe cealalta care este tot default dar nu se vede.. nu imi gaseste.. Quote Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi. REÎNTOARCE-TE PE IREALPLAY! GatherPlay România #fostul IrealPlay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution +Mixlight Posted August 15, 2014 Solution Report Share Posted August 15, 2014 Incearca asta atunci ACP - system TAB - system setiings - ad code integration Enable Ad System : YES Board Index - Override Footer Code : si adaugi : <b><h2><center>Parteneri</b></center></h2><br /> <marquee scrollamount="6" direction="left" onmouseover="this.setAttribute('scrollamount', 0, 0);" onmouseout="this.setAttribute('scrollamount', 6, 0);"> <span onmouseout="this.style.opacity=0.3;this.filters.alpha.opacity=30" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=10" style="opacity: 0.3;"> Daca merge pune si tu mark resolved Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngrY Posted August 15, 2014 Author Report Share Posted August 15, 2014 Tot nu a mers.. cred ca este de la tema. Trebuie sa o schimb si sa o sterg pe cea default care nu apare.. Se "incurca" intr-un fel intre ele sau ceva de genul. Multumesc oricum . Quote Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi. REÎNTOARCE-TE PE IREALPLAY! GatherPlay România #fostul IrealPlay Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 Cauta doar DEBUG, s-ar putea sa nu fie sub aceeasi forma. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngrY Posted August 15, 2014 Author Report Share Posted August 15, 2014 Cauta doar DEBUG, s-ar putea sa nu fie sub aceeasi forma. Mi-a gasit "jsDebug" . http://postimg.org/image/91xc4wcoj/ Quote Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi. REÎNTOARCE-TE PE IREALPLAY! GatherPlay România #fostul IrealPlay Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Mixlight Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 Mi-a gasit "jsDebug" . http://postimg.org/image/91xc4wcoj/ N-are treaba Incerca sa bagi codul la sfarsit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngrY Posted August 15, 2014 Author Report Share Posted August 15, 2014 Era de la tema. Am rezolvat . Multumesc. Quote Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi. REÎNTOARCE-TE PE IREALPLAY! GatherPlay România #fostul IrealPlay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts