Jump to content

Cerere Tema Carbon, Facebook Fanpage Si Schimbare Logo Ipb

Radim Luka

Recommended Posts

Imi pute-ti da si mie aceasta tema eu am cautat pe net si nu am gasit :-?? ..

http://i.imgur.com/Co6QNvy.jpg

Acest hook va rog care apara in dreapta la pagina....

hgwA3vZ.jpg

Nu pot schimba logul la forum...prin easy logo changer....in loc de logul setat de mine sa apara apare un scris cu numele comunita-tii "Invision powered board" iar daca schimb numele comunitatii apare scris numele schimbat ....

Si pana ce cam atat .

• Upvote 1

„Omul din betie se mai desteapta, dar prostul din prostia lui niciodata”

„Niciodata nu te pune la mintea unui idiot, te duce la nivelul sau si te bate cu experienta.”

Am ramas o legenda peste tot pe unde am fost, am sa raman o legenda peste tot pe unde voi merge - Frenzy

Ms am rezolvat .

As dori ca cine-va sa imi editeze tema...va rog...sa puna cateoriile in 3 coloane si sa faca schimbarile in templates/css pentru ca sa mearga Dp32 Forum Icons..

Va rog..

P.S:Poftim tema :http://www21.zippyshare.com/v/98278178/file.html

Te referi la subforumuri nu? Daca da, urmeaza acesti pasi pentru a avea subforumuri pe 3 coloane:

Mergi la:

AdminCP > Look & Feel > (choose skin) > ipb_styles.css

Adauga la sfarsitul CSS-ului:

table.ipb_table ol.subforums1 {margin-top: 3px;float: left;width: 33%;}table.ipb_table ol.subforums1 li{background: url('/forum/public/style_images/marble/subforum_nonew.png') no-repeat 0 50%;padding: 0 15px 0 15px;margin: 0;float: left;}table.ipb_table .subforums1 li.unread { font-weight: bold; background-image: url('/forum/public/style_images/marble/subforum_new.png'); }table.ipb_table ol.subforums2 {width: 33%;overflow: hidden;}table.ipb_table ol.subforums2 li {background: url('/forum/public/style_images/marble/subforum_nonew.png') no-repeat 0 50%;padding: 0 15px 0 15px;margin: 0;float: left;}table.ipb_table .subforums2 li.unread { font-weight: bold; background-image: url('/forum/public/style_images/marble/subforum_new.png'); }table.ipb_table ol.subforums3 {width: 33%;overflow: hidden;}table.ipb_table ol.subforums3 li {background: url('/forum/public/style_images/marble/subforum_nonew.png') no-repeat 0 50%;padding: 0 15px 0 15px;margin: 0;float: left;}table.ipb_table .subforums3 li.unread { font-weight: bold; background-image: url('/forum/public/style_images/marble/subforum_new.png'); }

In codul de mai sus trebuie sa editezi link-urile catre imaginile "subforum_new.png" si "subforum_nonew.png".
Trebuie editat directorul forumului (daca este altul decat "/forum") si directorul cu imaginile temei (in loc de "marble" scrie numele directorului cu imaginile temei tale) !
Daca imaginile "subforum_new.png" si "subforum_nonew.png" au alt nume trebuie editate si ele !

Mergi la:

AdminCP > Look & Feel > (choose skin) > Board Index > boardIndexTemplate

Cauta:

<ol class='ipsList_inline ipsType_small subforums' id='subforums_{$forum_data['id']}'>                                                 <foreach loop="subforums:$forum_data['subforums'] as $__id => $__data">                                                     <if test="showSubForumsLit:|:$__data[3]"><li class='unread'><else /><li></if>                                                            <a href="{parse url="showforum={$__data[0]}" seotitle="{$__data[2]}" template="showforum" base="public"}" title='{$this->lang->words['go_to_forum']}'>{$__data[1]}</a>                                                 </li>                                             </foreach>                                             </ol>

Inlocuieste ce e mai sus cu:

<ol class='ipsList_inline ipsType_small subforums2' id='subforums_{$forum_data['id']}'><foreach loop="subforums:$forum_data['subforums'] as $__id => $__data"></ol> <ol class='ipsList_inline ipsType_small subforums3' id='subforums_{$forum_data['id']}'><if test="showSubForumsLit:|:$__data[3]"><li class='unread'><else /><li></if></foreach></ol> <ol class='ipsList_inline ipsType_small subforums' id='subforums_{$forum_data['id']}'><foreach loop="subforums:$forum_data['subforums'] as $__id => $__data"></ol> <ol class='ipsList_inline ipsType_small subforums1' id='subforums_{$forum_data['id']}'><if test="showSubForumsLit:|:$__data[3]"><li class='unread'><else /><li></if><a href="{parse url="showforum={$__data[0]}" seotitle="{$__data[2]}" template="showforum" base="public"}" title='{$this->lang->words['go_to_forum']}'>{$__data[1]}</a></li></foreach></ol>

Daca vrei sa faci aceeasi chestie si in Forum View, mergi la:

AdminCP > Look & Feel > (choose skin) > Forum View > forumIndexTemplate

si fa acelasi lucru ca in boardIndexTemplate !

• Upvote 1

Data viitoare ti-as fii recunoscator ca pentru fiecare problema pe care o ai, sa deschizi topic separat! .. Multumesc de intelegere!

Bun.. Pentru Forum/ Members / Asistenta etc .. Intra in:

AdminCP > Look & Feel > Tema ta > CSS > ipb_styless.css

cauta expresia:

#branding {

si modifici:

height

cu valorea dorita, maresti valoarea accea, pana se aseaza cum doresti tu :) ..

Pentru problema 2, tot in:

ipb_styless.css

cauta expresia:

#search .submit_input {

si modifci acel:

height

pana cand se va reaseza cum te avantajeaza si iti convine tie!

PS: Mult succes si toate cele bune!

• Upvote 1