Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut pct ! Vreau si eu sa pun un home ... inainte de a intra pe forum sa te directioneze acolo. Am descarcat un index, doar ca am nevoie sa imi spuneti unde sa il bag pas cu pas.. Si ce ar mai trebuii sa fac cand intru pe forum are /forum. (nu m-am exprimat prea bn) AU MAI FOST TOPICURI FACUTE DE ALTII DAR NU AM INTELES.

• Thanks 1
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Posted

Valorosule, intri in ftp > public_html , fix acolo, bagi fisierele din lgz index, dupa ce le-ai modificat.

Ca sa modifici indexul , de unde ai descarcat tu acel index, vei avea un fisier numit index.html, pe acela il deschizi cu notepad , si te apuci de modificat. Dupa bagi indexul imediat cand intri in public_html.

Daca nu te descurci sa modifici, pm me.

Bafta.

• Like 1
Posted

Valorosule, intri in ftp > public_html , fix acolo, bagi fisierele din lgz index, dupa ce le-ai modificat.

Ca sa modifici indexul , de unde ai descarcat tu acel index, vei avea un fisier numit index.html, pe acela il deschizi cu notepad , si te apuci de modificat. Dupa bagi indexul imediat cand intri in public_html.

Daca nu te descurci sa modifici, pm me.

Bafta.

Tu de ce te bagi? Acelasi lucru i l-am spus si eu

• Upvote 2
  • Downvote 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.