Jump to content

Ingheata Imaginea De La Cpu Stress

Recommended Posts

Imi ingheata imaginea la calculator daca dau CPU stress(dupa 8 secunde) , am un i7-4790k de 4.0ghz iar restul componentelor sunt de ultima generatie si sunt compatibile faza e ca daca stau in aplicatii mai mult timp dupa un timp de 5 minute ingheata imaginea la fel in aplicatii gen jocuri pc cu mai multe cerinte sau asa , nu stiu ce sa mai fac...de la ce este?(este de la processor dar nu stiu de la ce poate fi)

Precizez ca daca imaginea este odata inghetata nu se mai poate face nimic decat un restart la PC si sa o luam de la capat cu aceeasi problema (imaginea ramane inghetata cu ultima miscare facuta).

Imi ingheata imaginea la calculator daca dau CPU stress(dupa 8 secunde) , am un i7-4790k de 4.0ghz iar restul componentelor sunt de ultima generatie si sunt compatibile faza e ca daca stau in aplicatii mai mult timp dupa un timp de 5 minute ingheata imaginea la fel in aplicatii gen jocuri pc cu mai multe cerinte sau asa , nu stiu ce sa mai fac...de la ce este?(este de la processor dar nu stiu de la ce poate fi)

Precizez ca daca imaginea este odata inghetata nu se mai poate face nimic decat un restart la PC si sa o luam de la capat cu aceeasi problema (imaginea ramane inghetata cu ultima miscare facuta).

Aceeași problema la mine s - a dovedit a fi de la sursa de alimentare . [ P . S . U ]

sursa este fara dar si poate in functiune 100%, e de la processor dar nu stiu ce e?

Sunt curios de unde sti tu ca merge 100% sursa. E foarte intalnit cazul in care sursa nu scoate cat ar trebui, desii in rest merge foarte bine.

Deasemenea, atunci cand procesorul sta in 100% consuma mai mult curent, si daca sursa nu ii poate da acel curent (dar ii da aproape) se pot intampla ciudatenii precum cea descrisa de tine. Si eu am o problema foarte asemanatoare si toata lumea mia zis ca sursa e de vina (eu am rezolvat problema dezactivand o chestie de la procesor, pentru ca nu aveam nevoie oricum).

App sunt foarte slabe sansele ca problema sa fie de la procesor, pentru ca el e genul de componenta care ori merge bine, ori nu merge deloc.. (supraincalzirea nu intra, pentru ca nu e un defect al microprocesorului)

love is a verb
Love is a doing word

Eu am mai avut unul si l-am trimis la probe si mi-a dat altul nou nout ca a fost defect ala iar asta face la fel, dar in ultimul timp si-a dat drumul, am resetat tot in bios(setarile din fabrica) si vad ca nu mai sunt probleme momentan...sursa este buna ca a fost testat totul la sange cu Aida64 ,Asus PC Diagnostic cu mai multi oameni , oare sa fi ramas pe placa de baza intiparit vechiul processor si in momentul in care i-am dat revenire din fabrica sa isi fi dat drumul?

Atunci cand ingheata imaginea are in jur de 50 grade C.