Jump to content

Recommended Posts

Posted

Deci nu imi apare in ftp public_html  si nu stiu unde sa bag fisierele ipb . Dar cand intru in cpanel in File manager acolo imi apare public_html -> forum  .... Cand ma conectez la filezila e gol .. Am bagat fisierele de la ipb asa dar nu apare nimic cand intru pe site scrie wwww.dadsada.ro si ma baga pe www.dasdasdsa.ro/forum ( astea fiind niste exemple )

+1 Astept :)

Posted

Ma conectez nu sunt probleme :| 

Tura trecuta a instalat alt cineva ipb si acum am sters tot de la forum (nici inainte nu era in ftp public_html doar ce era de la ipb instalat )Ca am avut niste probleme si na... Cum il instalez ca nu am public_html dar in cpanel da in manage file astept :(

Posted

Imi apare doar  / la romote site scriu /public_html da Can't change directory to /public_html: No such file or directory Decii.... Mentionez ca am avut ipb instalat dar am ales stafu aiurea.. si na au "preluat controlul" si am sters tot din forum 

Dau File manage ->home dicrectory  si imi apare www/ mail / public_html si restu dar in file zila nuu...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.