Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vreau sa ma mut pe alt host. E de ajuns sa fac backup-ul din ACP? (Support -> Sql Management) ... daca o sa-l iau si il pun pe noul host .. o sa-mi apara toti membri / posturile / topicurle / categoriile?

Posted

Dupã cum a zis și Data, back-up-ul îl faci din CPanel.. Sã ai toate datele salvate și tot odatã îți garanteazã siguranța și menținerea întreagã a datelor, mai bine decât back-up-ul fãcut din AdminCP

Posted

@Gaby .. nu am intrebat cum se face.. vreau sa stiu doar daca e de ajuns ala..

Vreau sa stiu daca merge si backup-ul ala , deoarece din cPanel nu am cum sa-l salvez , deoarece firma de unde am hostul nu le mai merge cPanelul.

Deci pot sa folosesc acel bac-up daca ma voi muta pe alt host? Am bagat platforma si acuma baza de date care mi-o da din ACP.. v-a merge?

Posted

Vreau sa stiu daca merge si backup-ul ala , deoarece din cPanel nu am cum sa-l salvez , deoarece firma de unde am hostul nu le mai merge cPanelul.

Deci pot sa folosesc acel bac-up daca ma voi muta pe alt host? Am bagat platforma si acuma baza de date care mi-o da din ACP.. v-a merge?

Mai simplu copii tot ce ai in public html urci pe noul host , dupa  cu baza de date facut din ACP , il urci prin Cpanel ca si cum ar fi un backup .

Posted

Pentru a fi sigur de mutare , fă-l din cpanel .

back.png

Descarcă home directory şi baza de date , iar apoi îi dai restore pe noul webhost .

b_350_20_0A238E_001051_F5F5F5_000000.png

Yahoo! : ecl_kennzy

Posted

Nu am fost atent . Cum să nu meargă cpanelul mă ? Fă ticket la firma de găzduire să-ţi remedieze problema . Sau mărcar să-ţi dea ei backup din sistemul lor .

b_350_20_0A238E_001051_F5F5F5_000000.png

Yahoo! : ecl_kennzy

Posted

Nu am fost atent . Cum să nu meargă cpanelul mă ? Fă ticket la firma de găzduire să-ţi remedieze problema . Sau mărcar să-ţi dea ei backup din sistemul lor .

Am incercat asta frate... dar nu au licenta cpanel , iar backup nu o sa-mi faca in veci

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.