Jump to content

Problema Forum Ipb: Nu Se Primeste Validarea Prin Email

Go to solution Solved by Courage,

Recommended Posts

Posted

Salut am o problema cu forumul: atunci cand cineva isi face cont pe forum la mine nu-i vine email de confirmare a contului trebe sa-l activez eu.

Cum pot sa fac sa primeasca email-ul?

Posted

Cel mai simplu ar fi să setezi pe off validarea . Este un lucru enervant această validare , pierzi membrii . Te duci în system setttings >> system >> Security and Privacy şi setezi următorul lucru pe none :

sec.png

Dacă vrei validare prin email , setezi "user email validation" .

b_350_20_0A238E_001051_F5F5F5_000000.png

Yahoo! : ecl_kennzy

Posted

In primul rand trebuie sa inveti a citi si scrie in limba romana.

Dupa aceea, trebuie sa te asiguri ca nu s-a mai discutat aceasta problema de zeci de ori pe forum.

Odata ce te-ai asigurat ca nu s-a mai discutat, stabilesti un titlu corect si cat mai descriptiv, si incerci sa exprimi nelamurirea ta.

Subiectul de aici ar trebui sa te lamureasca cel mai bine:

P.S: Incearca sa foloesti o adresa de GMail in loc de Yahoo (ce probabil folosesti acum) la Outgoing si Incoming Email Address din Email Set-up.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
  • Solution
Posted

Salut.

Vezi ce zice firma de webhost. Eu când am trimis ticket, mi-au zis că trebuie să activezi funcţia `SMTP`, nu `PHP Mail()` din System Settings > Email Set-up. La Community incoming email address şi Community incoming email address am pus o adresă email de la domeniu (ex: courage@nume_site.ro)

• Upvote 1
Posted

Salut.

Vezi ce zice firma de webhost. Eu când am trimis ticket, mi-au zis că trebuie să activezi funcţia `SMTP`, nu `PHP Mail()` din System Settings > Email Set-up. La Community incoming email address şi Community incoming email address am pus o adresă email de la domeniu (ex: courage@nume_site.ro)

+1 bo$$

Multumesc

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.