CaTa CaTa Posted August 22, 2014 Report Posted August 22, 2014 Salut am o problema cu forumul: atunci cand cineva isi face cont pe forum la mine nu-i vine email de confirmare a contului trebe sa-l activez eu. Cum pot sa fac sa primeasca email-ul?
Andrew. Posted August 22, 2014 Report Posted August 22, 2014 Cel mai simplu ar fi să setezi pe off validarea . Este un lucru enervant această validare , pierzi membrii . Te duci în system setttings >> system >> Security and Privacy şi setezi următorul lucru pe none : Dacă vrei validare prin email , setezi "user email validation" . Yahoo! : ecl_kennzy
gaby Posted August 22, 2014 Report Posted August 22, 2014 In primul rand trebuie sa inveti a citi si scrie in limba romana. Dupa aceea, trebuie sa te asiguri ca nu s-a mai discutat aceasta problema de zeci de ori pe forum. Odata ce te-ai asigurat ca nu s-a mai discutat, stabilesti un titlu corect si cat mai descriptiv, si incerci sa exprimi nelamurirea ta. Subiectul de aici ar trebui sa te lamureasca cel mai bine: P.S: Incearca sa foloesti o adresa de GMail in loc de Yahoo (ce probabil folosesti acum) la Outgoing si Incoming Email Address din Email Set-up. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Solution Courage Posted August 23, 2014 Moderators Solution Report Posted August 23, 2014 Salut. Vezi ce zice firma de webhost. Eu când am trimis ticket, mi-au zis că trebuie să activezi funcţia `SMTP`, nu `PHP Mail()` din System Settings > Email Set-up. La Community incoming email address şi Community incoming email address am pus o adresă email de la domeniu (ex: courage@nume_site.ro) 1
CaTa CaTa Posted August 30, 2014 Author Report Posted August 30, 2014 Salut. Vezi ce zice firma de webhost. Eu când am trimis ticket, mi-au zis că trebuie să activezi funcţia `SMTP`, nu `PHP Mail()` din System Settings > Email Set-up. La Community incoming email address şi Community incoming email address am pus o adresă email de la domeniu (ex: courage@nume_site.ro) +1 bo$$ Multumesc
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now