Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, mă confrunt cu o problemă de 2 zile. Cum instalez măi fraţilor index pe ipb 3.4.6?? Nu am domeniu cumpărat sau astea, am un domeniu gratis: .cf...Nu găsesc /forum, fişieru index.html... dacă puteţi să-mi explicaţi cuvânt cu cuvânt, aş fi recunoscător. (PS: Am un index luat de pe net.)

• Moderators
Posted

Nu inteleg, ai instalat IPB 3.4.6? Daca nu, urmareste acest topic:

( Daca tot nu ajunge cu primu post, mai jos este si un video. )

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

1. daca vrei index pe www.domeniu.ro , trebuie sa-ti muti forumul pe www.domeniu.ro/forum

Incerca sa urmezi asta :

Dupa ce forumul tau este mutat

intri in ftp - public_html si vezi ca ti-a aparut un folder "dorum" pe langa el adaugi fisierele de la index :)

Posted

Salut.Am eu un index foarte ok dar trebuie modificat cu forumul tau....daca vrei te indrum eu.

Cum a spus si fizzle mai sus...trebuie sa faci un folder cu forumu ipb.

De exemplu intri in public_html sau unde ai tu hostu si faci un folder separat cu forumu si in public_html sau unde ai tu hostu ...adaugi ce e in arhiva asta.

Link Download: http://www.filehost.ro/30795046/Cel_mai_fain_index_by_Luci_rar/

Sper ca te-am ajutat...daca te-am ajutat dai un like si mark solved.

• Upvote 1
  • Downvote 1

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Posted

Mi-a aparut o problema, dupa ce am instalat ipb intr-un folder facut de mine numit: forum. Am instalat, etc, etc, pana cand mi-a aparut asta:jiRvDZM.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.