Jump to content

Xiaomi Miui 6: O Combinatie De Ios Cu Android

gaby

Recommended Posts

Xiaomi a anuntat interfata MIUI 6 ce combina cele mai populare sisteme de operare mobile, iOS si Android. Asa cum veti putea vedea in filmuletul de mai jos, este desenata bine, adopta un stil minimalist, dispune de culori vii, gesturi si o securitate sporita. De asemenea, interfata dispune de o functie foarte interesanta, si anume aceea de a afla numarul ascuns al celor ce apeleaza astfel.

Pe langa cele de mai sus, MIUI 6 are si un player video mai deosebit, un serviciu de cloud de la Xiaomi, peste 5000 de teme din care poti alege, si elemente din iOS 8 si Android L, aceasta interfata putandu-se integra de catre doritori in terminalele lor printr-un custom ROM.

P.S: Xiaomi MIUI 6 se afla momentan in stadiul beta.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Momentan se poate instala doar pe Xiaomi Mi 3 si Mi 4: http://en.miui.com/thread-35216-1-1.html

O versiune mai veche, 4.8.22, aici: http://en.miui.com/thread-36964-1-1.html

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Nu poti baza un sistem de operare pe IOS si pe Android... iOS este closed source iar android e... mostly open. 

In cel mai rau caz poti sa il faci sa arate ca si iOS (nu ma refer doar la UI..dar nu prea il poti baza pe el)

Mam uitat pe net dupa, si am vazut ca e bazat pe android :D Scuze pentru lene :)) (initial m-am uitat pe siteul lor si nu stiu de ce aveam impresia ca e independent... dar ceva nu pusca:)) )

love is a verb
Love is a doing word

Depinde ce vrei. Performantele ar fi cam la fel (probabil putin mai slab..). Acuma ziceau ei nush ce de securitate.. nush cei cu aia.

Dar daca iti place interfata aia, atunci de ce nu? :-??

Eu personal as vrea SailfishOS... dar e o chestie personala la urma urmei :))

love is a verb
Love is a doing word