Jump to content

Recommended Posts

Posted

Este hook .. dupa cum a zis si Spliff :) instalezi .. apoi:

AdminCP > Other Apps > Advanced Tags & Prefixes > Manage Prefixes

de acolo le adaugi stilu si faci setarile corespunzatoare! :) , sa nu uiti sa selectezi si forumurile unde doresti sa apara acele tag-uri, uite un subiect similar : -->

• Upvote 2
Posted

Mersi mult si ca sa nu fac alt subiect am o eroare la fiecare categorie/forum care contine un subiect

Warning: Illegal string offset 'members_seo_name' in /home/evergami/public_html/admin/sources/classes/output/publicOutput.php(3837) : eval()'d code on line 12

Posted

Mersi mult si ca sa nu fac alt subiect am o eroare la fiecare categorie/forum care contine un subiect

Warning: Illegal string offset 'members_seo_name' in /home/evergami/public_html/admin/sources/classes/output/publicOutput.php(3837) : eval()'d code on line 12

Da-i Rebuild la aplicatie, apoi recache la teme!

• Upvote 2
Posted

Da-i Rebuild la aplicatie, apoi recache la teme!

Mersi am aflat ca e de la Sos32 grup link color in user grup folosesc  3.4.6 ipb si nu inteleg de ce da aceasta eroare. Stiu 100% ca de la Sos32 grup link color in user grup e pentru ca fara el nu da eroarea..

Posted

Am reusit sa il instalez dar Unde e userInfoPane si ipb_style.css

Ce anume? .. Advanced Tags & Prefixes , ai de bagat in FTP , folder-ul upload.. apoi in:

AdminCP > Other Apps

, iti va aparea sa instalezi aplicatia..

Posted

Ce anume? .. Advanced Tags & Prefixes , ai de bagat in FTP , folder-ul upload.. apoi in:

AdminCP > Other Apps

, iti va aparea sa instalezi aplicatia..

ipb_style.css unde e? trebuie sa modific acel fisier ..asa ai zis tu..

Posted

ipb_style.css unde e? trebuie sa modific acel fisier ..asa ai zis tu..

aaa!! te-ai uitat la subiectu` de ti-am lasat eu link.. pai ti-am dat mai mult sa te uiti la hook-ul Advanced Tags & Prefixes , ca i-am raspuns unui user la cerere .. ca sa-i faci setarile .. asa pentru:

ipb_styless.css

cauta asa:

AdminCP > Look & Feel > Tema ta > CSS > ipb_styless.css
  • Upvote 1
  • Downvote 1
  • 4 months later...
  • Moderators
Posted

ACP -> Other Apps -> Advance Tags & Prefixes -> Manage Prefixes.

Data viitoare poate nu mai răspunzi la un topic mort de 3 luni, pe lângă faptul că ce ai postat s-a zis deja în postul #3

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.