Jump to content

Stereo1234

Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Stereo1234

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Website URL
  http://vezihd.com/

Recent Profile Visitors

1,711 profile views
 1. Nu inteleg in acel subiect o arhiva ce fac cu ea ? ma poti ajuta tu sa fac ? daca ai timp..
 2. Se poate face asa ceva (convertire forum IPB 3.4.x la PHPBB 3) ?
 3. Recent post = nu se pune in sidebar se vede ca dracu Maintitle o sa il schimbam azi sau maine Iar la forum statics nu se poate modifica nimic.
 4. Vreau si eu pareri/critici dar si sfaturi despre http://evergz.com/ Multumesc mult.
 5. A da si am uitat acele bannere au fost ascunse si doar daca pui cursoru pe ele apar. Multumim de sugestii.
 6. Diseara maxim maine o sa ne mutam pe http://evergz.com/
 7. http://cren.ro/ de aici am cumparat si n-am avut probleme recomand. T/C
 8. Daca nu te descurci sau probabil sa fie si bug la acest still si sa nu poti sa-l schimbi fa-le ticket dupa ora 0:00 (adica sa fie luni) din cate stiu duminica nu se lucreaza..
 9. Codul e <embed src="sound.mid" hidden="false" autostart="false" loop="false" volume="60" HEIGHT="60" WIDTH="144"></embed> Si setezi height pe 1 la fel si width.
 10. <h4 class='statistics_head clearfix'><center><img src="Imagine parteneri" alt="Parteneri" /></center></h4> <div class="cap-div"><div class="cap-left"><div class="cap-right"></div></div></div> <table class="tablebg" width="100%" cellspacing="1"> <tr> <td class="row1 nobold" width="100%" valign="middle"><marquee direction="left" onmouseover="this.setAttribute('scrollamount', 0, 0);" onmouseout="this.setAttribute('scrollamount', 10, 0);"> <span onMouseOut="this.style.opacity=0.3;this.filters.alpha.o
 11. Momentan acele bannere raman acolo pana imi vine o idee , alte sugestii/critici ?
 12. RDP= Calculatoare cu useri gen test/user/admin si parola usoara se da un scan rdp si daca ai noroc sa gasesti un user uitat de lume poti sa-i schimbi parola si sa ramana al tau pana cand afla propietarul pc-ului. In cazul meu am schimbat parola de la user + acest pc e de la o frima de host si e 24/24. Explicat cu cuvintele mele .. A da ince ceva daca nu ai useru admin nu ai acces sa schimbi win etc..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.