Stereo1234 Posted August 26, 2014 Report Posted August 26, 2014 Vreau sa folosesc cloudflare dar am o nelamurire: asta e o protectie sau un webhost? am vazut la final ca trebuie sa modific ns-urile deci se schimba ftp tot?.. Sa inteleg ca trebuie backup? Am nevoie urgenta
+GodsOtherHand Posted August 26, 2014 Report Posted August 26, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/CloudFlare Nu ma prea pricep eu la deastea, dar din cate vad ei ofera protectie, ca un fel de filtru.. Eu cand vreau sa intru pe siteul tau, sunt redirectat la ei, ei verifica daca sunt OK, si apoi ma redirecteaza catre tine. Siteul tau accepta doar conexiunile care vin prin cloudflare, deaia tre sa schimbi niste chestii peacolo. Cel putin asta am inteles eu... love is a verb Love is a doing word
gaby Posted August 26, 2014 Report Posted August 26, 2014 @GodsOtherHand: Corect! Uit si un tutorial video: Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now