Jump to content

Imbunatatire Pc Pentru A Putea Juca Fifa 15

Recommended Posts

Salut. As dori sa imi imbunatatesc putin calculatorul. As dori sa fac asta Deci... In acest moment eu am asa:
Procesor: AMD Athlon II X3 450 AM3 3,2 GHZ
Placa de baza: MSI GF615M-P33
Placa video: ATI Radeon HD 5400 Series 1024MB
Sursa Delux 450 W
Memorie RAM 4 Gb RAM DDR3,1333 Mhz
Hard Disk 500 gb
Eu zic sa pastrez procesorul. As dori sa imi schimb placa video. Ma gandeam la http://www.pcgarage.ro/placi-video/gigabyte/radeon-r7-260x-oc-1gb-ddr5-128-bit/ Crezi ca e ok ? Crezi ca ar trebui sa schimb si placa de baza ? Dar sursa, avand in vedere ca in prezent am un Delux amarat ? Sa mai pun si rami ? Nu stiu ce sa fac. Bugetul il am cam de 8 mil sa zicem. Poate 9. Spune-mi cam ce ar trebui sa modific la calculator te rog. Nu ma intereseaza ceva de viitor. Eu  vreau ceva sa ma tina pentru 2014-2015 ca apoi ma duc la facultate si pa pa calculator. Deci ceva sa imi garanteze fifa 15 la detalii high pe un monitor 1280 x 1024.
Multumesc.

E posibil sa iti duca si pe actuala placa video la niste setari mai scazute.

Daca nu vrei ceva de viitor poti merge pe placa video postata de tine sau pe ceva putin mai puternic: http://www.pcgarage.ro/placi-video/sapphire/radeon-r7-265-dual-x-2gb-ddr5-256-bit/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Daca ai putina incredere in piata sh as sugera un Phenom II x4 o sursa de calitate Sirtec http://www.pcgarage.ro/surse/sirtec-high-power/element-bronze-400w/ si placa video mentionata mai sus de gaby.

Combo-ul acesta poate duce cam orce joc la detalii high/ultra la rezolutia ta.

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Da , in 900 lei nu ai spatiu de manevra asa de mare dar daca vrei sa treci si pe o rezolurie mai mare placa video nu va dezamagii.PCI E este backwards compatible adica poti sa pui o placa video cu PCI E 3 pe una de 1 si vice versa fara probleme.

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.