Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imaginati-va intr-o camera inchisa pe la 12 noaptea si o sa va treaca fiorii asa cum m-au trecut si pe mine cand am dat din intamplare peste un video pe Youtube despre sercrete ale celebrului HL2 (pe care desigur l-am terminat alaturi de episoade si lasa un gust amar la sfarsit) si am ramas mut la o secventa despre zombii care ii omoram in nestire ... , dar cand ii auziti normal (da mare scofala) dar atunci cand redai sonorul lor invers (la 12 noaptea cand vazui asta m-am uitat prin camera si am ramas stoned).

Acuma puteti face diferenta in video-ul de mai jos:

Dupa ce m-am uitat la ceva vesel am apucat sa dorm :D. Alte easter eggs asa de creepy ca acesta? Astept pareri.

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

Nu e intocmai scary da totusi daca ai jucat HL2 o sa iti para oleaca rau de zombiii aia , dar sa recunoastem valve are niste efecte ... deaia cred ca l-au pus invers pentru ca e deranjant de ascultat nu e scary (stiu ca tu mananci filmele horror ca nimeni de pe forum).Mie personal cand l-am auzit prima oara eram pele , gaina   :bag: .

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

• Moderators
Posted

Cred că mai am una prin PC de la una căreia i s-a sinucis soţul (nu a acceptat ideea de a-i fi amputat un picior) şi se auzeau sunete ciudate noaptea.

Posted

Nici eu nu vreau sa aud  :)) .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.