Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vad pe la televizor si pe internet tot mai multe vedete sau oameni cunoscuti care isi toarna galeti cu apa rece in cap si spun ca este rezultatul provocarii Ice Bucket Challenge. Mie inca nu imi este clar ce e cu aceste provocari? Am inteles ca se strang fonduri pentru o campanie, dar, nu am inteles cum. De ce trebuie sa isi toarne apa rece in cap? Ma poate lamuri cineva?

Mersi!

https://www.youtube.com/watch?v=QhYplMyg2mE

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

• Moderators
Posted

Isi toarna o galeata de apa cu gheata in cap, si doneaza niste banuti la fundatia celor cu ALS. E o chestie de social media. Si s-a raspandit foarte repede pe facebook. Persoana care accepta provocarea, trebuie sa-si toarne niste apa cu gheata , in diferite moduri, filmat, bineinteles... sa doneze niste banuti la fundatia aia pt cei cu ALS, si apoi sa provoace inca 3 persoane sa faca acelasi lucru.

Scopul e sa se doneze niste bani care vor fi investiti in medicina, pentru a gasii rezolvare pentru problema bolii ALS. E o metoda ingenioasa de a primii donatii.. bine.. mai sunt si unii care fac chestia asta doar asa ,ca sa-si toarne apa cu gheata in cap... fara sa doneze..

• Upvote 1
Posted

Mare...chestie :) de fapt miroase, a prostie!

Ce? faptul ca unii oameni au o boala foarte serioasa si foarte naspa, fara un tratament cunoscut, si se incearca sa se stranga bani pentru a cauta un tratament? 

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Pai na, pe principiul, cand esti tanar si sanatos, nu te intereseaza de altii. E o initiativa buna parerea mea. Ma deranjeaza ca mai apar unii care nu doneaza.. dar nah... tre sa-si faca si ei reclama cumva. :)

• Upvote 1
Posted

Prin a turna apa cu gheata pe tine simulezi ce face corpul unui om ce sufera de Scleroza laterala aminotropica  si donatia este pentru a cerceta boala si a gasi un leac (iar sa faci si pe alcineva sa atragi atentia asupra acesteia si sa doneze si la randul lui/ei). ALS este ca o inchisoare mintea omului nu este alterata dar este prinsa intr-un corp care nu il poti controla. Este bine sa se faca multe campanii ca acestea , atrag atentia asupra legaturilor dintre oamneni de a face ceva bun , ceva care va conta nu acum poate mai tarziu dar va conta .

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

Mai, la urma urmei donezi si fara sa te filmezi. Unii o fac din lipsa de atentie, altii o fac pentru 'raspandire'. Sa fim serios, majoritatea, poate chiar toti care au ajuns la o varsta la care au pretentii, stiu de problemele lumii, si putini sunt cei care contribuie, ba mai mult, putini sunt cei care o fac din altruism. Iar chestia cu Icebucket, se vrea a simula boala, deci tre' sa pui ceva gheata ca sa-ti "paralizeze" corpul.

Eu unul voi dona cand ajung pe la banca, si daca ma "nominalizeaza" careva (ca s-a ajuns si prin cartierul meu), ii scuip in fata. Nu spun ca e un lucru rau, atata timp cate lumea se implica, dar ipocrizia unora m-a scarbit si ma va scarbi pentru tot restul vietii. 

Mai sunt videouri de astea pe Youtube care cica ajuta pe cei ai strazii, filmand "to raise awareness". Scuza fundamentala, penibila daca ma intrebi pe mine. Iar pentru mine, romanii, in momentul actual, sunt cea mai rautacioasa natie existenta. 

fWy1P.gif

Posted

Mai, la urma urmei donezi si fara sa te filmezi. Unii o fac din lipsa de atentie, altii o fac pentru 'raspandire'. Sa fim serios, majoritatea, poate chiar toti care au ajuns la o varsta la care au pretentii, stiu de problemele lumii, si putini sunt cei care contribuie, ba mai mult, putini sunt cei care o fac din altruism. Iar chestia cu Icebucket, se vrea a simula boala, deci tre' sa pui ceva gheata ca sa-ti "paralizeze" corpul.

Eu unul voi dona cand ajung pe la banca, si daca ma "nominalizeaza" careva (ca s-a ajuns si prin cartierul meu), ii scuip in fata. Nu spun ca e un lucru rau, atata timp cate lumea se implica, dar ipocrizia unora m-a scarbit si ma va scarbi pentru tot restul vietii. 

Mai sunt videouri de astea pe Youtube care cica ajuta pe cei ai strazii, filmand "to raise awareness". Scuza fundamentala, penibila daca ma intrebi pe mine. Iar pentru mine, romanii, in momentul actual, sunt cea mai rautacioasa natie existenta. 

True dat ...

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.