Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua, comunitatea Glontz Romania cauta staff activ si servere de Counter-Strike / San Andreas Multiplayer / Minecraft / Metin. De asemenea recrutam membrii in echipa noastra de moderare:

• 2 Moderatori Globali
  • 6 Moderatori
  • Designeri

In momentul de fata, detinem un server de SAMP, mod Trucking, va puteti conecta cu ajutorul DNS-ului: TR.GLONTZ.NET

Site: www.glontz.net

Forum: www.glontz.net/forums

Astept pareri / propuneri / critici.

PS: Sa nu fiti duri, este prima oara cand lucrez in IPB, ma refer la partea de administrare, de moderat am mai moderat.

Posted

Pentru cineva care lucrează pentru prima dată în IPB ... Este foarte bine , zic eu ...

În principiu , am fost puțin deranjat de acel sclipici de la numele membrilor cu grade mai mari ... Nu e ca și cum ar fi ceva extrem de grav , dar ca idee ... obosește ochii ...

Îți doresc mult succes în continuare !

Posted

Rezolva

Failed to load resource: net::ERR_INSECURE_RESPONSE static.ak.connect.facebook.com/js/api_lib/v0.4/FeatureLoader.js.php/en_US

Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) seedfeel.web44.net/xpredator/kissfm/kissfm_widget_embed_live_small.js
Uncaught ReferenceError: FB is not defined (index):2690
Posted

Nu stiu ce sa spun, design-ul acesdtui index imi place mult mai mult ca la index-ul vechi, dar la asta m-am gandit si eu, de acest buton, voi pune index-u vechi pana vom face unul nou.

• Moderators
Posted

Sunt curios cam ce fac 8 moderatori pe un forum cu:

• 94 Total Posts
  • 17 Total Members
  • 13 Most Online

Si de ce ai atatea ranguri.

• Fondator | Administrator | Co-Administrator | Super Moderator | Moderator | Manager Server | Designers | Loiality | Banned | Members

Care-i diferenta intre Administrator si Co-Administrator ? Poate fi un singur administrator si un co-administrator ?...

Si ce inseamna Loiality ? Daca te referi la loialitate, devotament, se scrie "loyalty": http://en.wikipedia.org/wiki/Loyalty

Jumatate din ranguri sunt in romana, jumatate in engleza.

In fine asta-i doar parerea mea.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.