+Dreaming. Posted September 3, 2014 Report Posted September 3, 2014 No, nu cred ca am gasit categoria buna, dar deh. As vrea si eu sa instalez Windows Xp de pe stick, faza e ca nu am windows-ul deja pe stick ci trebuie sa il pun, dupa care in calculatorul respectiv ! Se poate? Daca da, cum ? Si un tutorial dupa care sa ma ghidez. Multumesc!
Moderators Dan O. Posted September 4, 2014 Moderators Report Posted September 4, 2014 Da, se poate. http://www.go4it.ro/software/cum-sa-instalezi-xp-de-pe-stick-usb-bootabil-3124245/ In loc de CD de instalare, merge si o imagine de windows xp, si montata ca unitate optica virtuala.
+Dreaming. Posted September 4, 2014 Author Report Posted September 4, 2014 Mie imi apare o eroare cand aprind pcul , si nu pot sa fac nimic ..deci , imi apare acel LOADING, de la inceput..dupa un chenar si imi zice ca , comanda Run numai stiu cum , nu se poate rula .. si daca apas pe start ( e acolo un buton numit START ) , mi se da restart. Eu vreau sa bag windowsul pe stick , dupa direct in pc, si sa procedez cu reinstalarea e pe stick ca cea de pe cd. Se poate?
+FML Posted September 4, 2014 Report Posted September 4, 2014 Există și posibilitatea aceasta , doar dacă reușești să scapi de eroarea de mai sus ... și să pătrunzi în actualul sistem de operare .
+Dreaming. Posted September 4, 2014 Author Report Posted September 4, 2014 Deci, imi apare Windows XP , si cum se incarca. Dupa Setup is being restarted.............. Se face ecranul greu, si dupa apare: Error - File not found! Possible Cause: 1) Presetup..cmd not exist in the i386 folder on UXCD. Si mai imi da o eroare. Un video: Dar, mie dupa imi apare chenarul ala cu erori..stie cineva ?
+SoDas Posted September 5, 2014 Report Posted September 5, 2014 Ai incercat alta imagine?(e posibil sa fi copiat imaginea incorect) Ca program eu folosesc WinFlash e un program mai usor cu utilizatorul care nui greu de manipulat. Ai aici un link http://www.go4it.ro/download/utilitare-sistem/wintoflash-0.7-8996975/ Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.
+Dreaming. Posted September 5, 2014 Author Report Posted September 5, 2014 SoDaS, si daca bag xp pe stick , si dupa in pcul defect, dupa va merge sa il reformatez exact ca si cum am cd cu xp ?
+FML Posted September 5, 2014 Report Posted September 5, 2014 SoDaS, si daca bag xp pe stick , si dupa in pcul defect, dupa va merge sa il reformatez exact ca si cum am cd cu xp ? Desigur că merge ... [ am evitat să iți dau un răspuns în primă fază deoarece nu înțelesesem exact ce dorești ] Vezi tu , odată copiate , fișierele boot - abile de pe stick vor acționa la fel ca Setup - ul de pe CD / Imaginea ISO ... Tot ce mai trebuie tu să faci este să te duci în BIOS și să setezi ca prima uitate de '' boot '' - unitatea de stocare cu numele stick - ului tău ... apeși pe F10 sau ce tastă ai tu pentru '' Salvează și Restartează '' și spor la treabă ! După aceea , dacă toate fișierele copiate sunt corecte - te rog să te asiguri de asta înainte de toate cele , eu era să rămân fără OS din cauza imprudenței - îți va apărea pe ecran în felul următor : '' Press any key to start booting from the USB '' , apeși o tastă aleatoriu , alegi partiția dorită și aștepți să se termine instalarea - normală / rapidă ... http://www.youtube.com/watch?v=bDKdDxtd1rA Mai sus ai și tutorialul pe care l - ai cerut ...
+Dreaming. Posted September 5, 2014 Author Report Posted September 5, 2014 Ok, am inteles. Dar, faza e ca acum unde am programul winToFlash , e pe laptop, unde imi merge perfect. Pot sa bag windows xp pe stick , si dupa stickul in alt pc ?
+FML Posted September 5, 2014 Report Posted September 5, 2014 Da , poți . Îți doresc mult succes și ... nu te grăbi !
+Dreaming. Posted September 5, 2014 Author Report Posted September 5, 2014 Bun, cred ca pe jumate am reusit. Bag stickul in pc, apas pe F11 , sau F12 , nu stiu, eu apas pe amandoua deodata, sa fiu sigur ca il iau. Selectez stickul , si dupa imi apare un J _ , si o bara care apare si dispari ( bara = _ ) Ce pot sa fac? o.O
gaby Posted September 5, 2014 Report Posted September 5, 2014 Ciudat. Repeta pasii. De asemenea, poti incerca cu Rufus. Pasul 1: introduci stick in PC; Pasul 2: rulezi executabilul Rufus, alegi drive-ul corespunzator stick-ului; Pasul 3: setezi File System pe NTFS, Quick Format; Pasul 4: alegi imaginea .iso care trebuie sa fie pe HDD-ul pc-ului (nu merge din CD/DVD-ROM); Pasul 5: apesi butonul Start si astepti pana se creaza stick-ul bootabil; Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Dreaming. Posted September 5, 2014 Author Report Posted September 5, 2014 Ok, si sper ca la fel , stickul sa fie bagat in alt pc, pe pcul actual, pe care stau online, nu are nimic, eu am probleme cu alt pc.
gaby Posted September 5, 2014 Report Posted September 5, 2014 Faci stick-ul pe un PC functional si il folosesti pe cel ce doresti sa instalezi Windows-ul. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Dreaming. Posted September 6, 2014 Author Report Posted September 6, 2014 Bun, am facut asa, am bagat stickul in pc,bla bla. A aparut: Press and key to boot from USB ,, ( Am dat enter ) iar dupa: A disk read error occurred Press ctrl + alt + del to restart Acum, de la ce e ?
+FML Posted September 6, 2014 Report Posted September 6, 2014 Sunt aici 8 soluții ca sa rezolvi problema ta : https://www.raymond.cc/blog/help-a-disk-read-error-occurred-press-ctrlaltdelete-to-restart/ .
gaby Posted September 6, 2014 Report Posted September 6, 2014 De regula acea eroare apare cand sunt bad-uri pe HDD. Poti incerca un UltimateBootCD sa vezi daca iti poate rezolva sectoarele proaste. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Dreaming. Posted September 6, 2014 Author Report Posted September 6, 2014 Un tutorial te rog gaby ? ..
+GodsOtherHand Posted September 6, 2014 Report Posted September 6, 2014 Un tutorial te rog gaby ? .. un google te rog Dreaming. ? .. love is a verb Love is a doing word
+FML Posted September 6, 2014 Report Posted September 6, 2014 Ciudat. Repeta pasii. De asemenea, poti incerca cu Rufus. Pasul 1: introduci stick in PC; Pasul 2: rulezi executabilul Rufus, alegi drive-ul corespunzator stick-ului; Pasul 3: setezi File System pe NTFS, Quick Format; Pasul 4: alegi imaginea .iso care trebuie sa fie pe HDD-ul pc-ului (nu merge din CD/DVD-ROM); Pasul 5: apesi butonul Start si astepti pana se creaza stick-ul bootabil; Rufus , de care ți - a spus Gaby , oferă și posibilitatea verificării de BAD - uri a unității de stocare , folosește - o ! [ Check device for bad blocks ] ...
+Dreaming. Posted September 6, 2014 Author Report Posted September 6, 2014 un google te rog Dreaming. ? .. nu. @ Terror, asa am facut , exact ca in poza de mai sus.
+GodsOtherHand Posted September 6, 2014 Report Posted September 6, 2014 eu propun thread closed... love is a verb Love is a doing word
+Dreaming. Posted September 6, 2014 Author Report Posted September 6, 2014 eu propun thread closed... Ti se pare ca am rezolvat problema sa dai close ? Te rog sa astepti.
+GodsOtherHand Posted September 6, 2014 Report Posted September 6, 2014 mi se pare ca nu esti dornic sa cauti pe google chestii simple. Una e sa nu gasesti pentru ca nu sti, alta e sa nu incerci. In fine, nu mai zic nimic.. Sper sa fie moi posmagii. love is a verb Love is a doing word
+Dreaming. Posted September 6, 2014 Author Report Posted September 6, 2014 mi se pare ca nu esti dornic sa cauti pe google chestii simple. Una e sa nu gasesti pentru ca nu sti, alta e sa nu incerci. In fine, nu mai zic nimic.. Sper sa fie moi posmagii. Pai nu stiu frate, nu am mai facut asta vreodata, sunt la inceput, am nevoie de ajutor, de asta am apelat la pct, pentr ca stiu ca sunt oameni care ma pot ajuta. .
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now