Jump to content

Instalare Windows Xp De Pe Stick?

Go to solution Solved by GodsOtherHand,

Recommended Posts

Posted

No, nu cred ca am gasit categoria buna, dar deh. 

As vrea si eu sa instalez Windows Xp de pe stick, faza e ca nu am windows-ul deja pe stick ci trebuie sa il pun, dupa care in calculatorul respectiv ! Se poate? Daca da, cum ? Si un tutorial dupa care sa ma ghidez.

Multumesc!

Posted

Mie imi apare o eroare cand aprind pcul , si nu pot sa fac nimic ..deci , imi apare acel LOADING, de la inceput..dupa un chenar si imi zice ca , comanda Run numai stiu cum , nu se poate rula .. si daca apas pe start ( e acolo un buton numit START ) , mi se da restart.

Eu vreau sa bag windowsul pe stick , dupa direct in pc, si sa procedez cu reinstalarea e pe stick ca cea de pe cd. 

Se poate?

Posted

Deci,  imi apare Windows XP , si cum se incarca.

Dupa Setup is being restarted..............

Se face ecranul greu, si dupa apare: Error - File not found! Possible Cause: 1) Presetup..cmd not exist in the i386 folder on UXCD. Si mai imi da o eroare.

Un video: 

Dar, mie dupa imi apare chenarul ala cu erori..stie cineva ?

Posted

SoDaS, si daca bag xp pe stick , si dupa in pcul defect, dupa va merge sa il reformatez exact ca si cum am cd cu xp ? :-?

Desigur că merge ... [ am evitat să iți dau un răspuns în primă fază deoarece nu înțelesesem exact ce dorești ]

Vezi tu , odată copiate , fișierele boot - abile de pe stick vor acționa la fel ca Setup - ul de pe CD / Imaginea ISO ...

Tot ce mai trebuie tu să faci este să te duci în BIOS și să setezi ca prima uitate de '' boot '' - unitatea de stocare cu numele stick - ului tău ... apeși pe F10 sau ce tastă ai tu pentru '' Salvează și Restartează '' și spor la treabă !

După  aceea , dacă toate fișierele copiate sunt corecte  - te rog să te asiguri de asta înainte de toate cele , eu era să rămân fără OS din cauza imprudenței - îți va apărea pe ecran în felul următor : '' Press any key to start booting from the USB '' , apeși o tastă aleatoriu , alegi partiția dorită și aștepți să se termine instalarea - normală / rapidă ...

http://www.youtube.com/watch?v=bDKdDxtd1rA

Mai sus ai și tutorialul pe care  l - ai cerut ...

Posted

Ok, am inteles.

Dar, faza e ca acum unde am programul winToFlash , e pe laptop, unde imi merge perfect.

Pot sa bag windows xp pe stick , si dupa stickul in alt pc ? 

Posted

Bun, cred ca pe jumate am reusit.

Bag stickul in pc, apas pe F11 , sau F12 , nu stiu, eu apas pe amandoua deodata, sa fiu sigur ca il iau. :))

Selectez stickul , si dupa imi apare un J _ , si o bara care apare si dispari ( bara = _ )

Ce pot sa fac? o.O

Posted

Ciudat. Repeta pasii. De asemenea, poti incerca cu Rufus.

Pasul 1: introduci stick in PC;

Pasul 2: rulezi executabilul Rufus, alegi drive-ul corespunzator stick-ului;

Pasul 3: setezi File System pe NTFS, Quick Format;

Pasul 4: alegi imaginea .iso care trebuie sa fie pe HDD-ul pc-ului (nu merge din CD/DVD-ROM);

Pasul 5: apesi butonul Start si astepti pana se creaza stick-ul bootabil;

rJrvAtN.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Bun, am facut asa, am bagat stickul in pc,bla bla.

A aparut:

Press and key to boot from USB ,, ( Am dat enter ) iar dupa:

A disk read error occurred 

Press ctrl + alt + del to restart

Acum, de la ce e ? 

Posted

Ciudat. Repeta pasii. De asemenea, poti incerca cu Rufus.

Pasul 1: introduci stick in PC;

Pasul 2: rulezi executabilul Rufus, alegi drive-ul corespunzator stick-ului;

Pasul 3: setezi File System pe NTFS, Quick Format;

Pasul 4: alegi imaginea .iso care trebuie sa fie pe HDD-ul pc-ului (nu merge din CD/DVD-ROM);

Pasul 5: apesi butonul Start si astepti pana se creaza stick-ul bootabil;

rJrvAtN.jpg

Rufus , de care ți - a spus Gaby , oferă și posibilitatea verificării de BAD - uri a unității de stocare , folosește - o ! [ Check device for bad blocks ] ...

Posted

mi se pare ca nu esti dornic sa cauti pe google chestii simple. Una e sa nu gasesti pentru ca nu sti, alta e sa nu incerci.

In fine, nu mai zic nimic..

Sper sa fie moi posmagii.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

mi se pare ca nu esti dornic sa cauti pe google chestii simple. Una e sa nu gasesti pentru ca nu sti, alta e sa nu incerci.

In fine, nu mai zic nimic..

Sper sa fie moi posmagii.

Pai nu stiu frate, nu am mai facut asta vreodata, sunt la inceput, am nevoie de ajutor, de asta am apelat la pct, pentr ca stiu ca sunt oameni care ma pot ajuta. .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.