Jump to content

Instalare Windows Xp De Pe Stick?

Go to solution Solved by GodsOtherHand,

Recommended Posts

Posted

Pai nu stiu frate, nu am mai facut asta vreodata, sunt la inceput, am nevoie de ajutor, de asta am apelat la pct, pentr ca stiu ca sunt oameni care ma pot ajuta. .

Noi te îndrumăm , de documentat te mai documentezi și singur , așa cum ți - am zis aseară .

Te văd extrem de nerăbdător ... agitat ... Am mai ajutat persoane care făceau ceva gen pentru prima dată și deși putin sfioși , cunoscându - ma de foarte puțin timp ...  m - au ascultat , stând liniștiți până ce terminam ... de explicat , mai apoi dându - mi o replică ...

Posted

Ok.

Tot la fel face.

Am cautat pe net, am gasit un video in care scria asa:

try the following  : - )
1--> change sata cables (new ones)
2-->disconnect and the again reconnect the hdd cables from motherboard and psu
3-->if not reinstall windows
this should work!!!!

Cum fac asta ? 

Video ( Mai citit din comentarii )

Posted

Soluțiile acelea se iau în calcul dacă eroarea apare pe un HDD / SSD ...

Îți recomand să - i faci stick - ului ce a zis Gaby cu UltimateBootCD și dacă nici așa nu o scoți la capăt ... mergi la un service cu el ...

Posted

Deci , eu nu prea le am , am nevoie exact de urmatoarele chestii. 

1. Bag stickul , dar, sigur nu se instaleaza direct de pe pcul pe care lucrez? 

2. Mie nu mi se aprinde pcul , adica, apare aceea eroare.. ceva cu restart, si dupa imi da alta eroare. Am pus un video mai sus.

Posted

Orice instalare de Windows trebuie să fie în pașii următori:

1. Reboot PC (Restartezi calculatorul)

2. Apeși F12 sau F11, depinde de ce calculator ai

3. Te duci la USB HDD și dai Enter

4. Aici trebuie să-ți arate instalarea și o faci (nu stau să explic și restul pașilor)

La tine unde ai rămas blocat?

Posted

Deci, am facut rost de cd acum , am luat un cd, mi-a bagat un prieten cdul cu windows xp , e ok pana acum.

Aprind pcul , f11 , selectez CD/DVD BLA BLA 

Se incarca dupa, se aude cd roomul cum se incarca, si dupa imi apare ca se incarca windowsul , adica ca si cu asi fi aprins pcul ..

Ce setari trebuie facute in bios ?

Posted

Tu în timpul procesului de instalare , ai în BIOS așa :

1st Boot Device - CD/DVD

2nd Boot Device - HDD

3rd - Floppy Disk / Disable 

Ce setări mai ai vrei ?

Posted

Deci, am facut rost de cd acum , am luat un cd, mi-a bagat un prieten cdul cu windows xp , e ok pana acum.

Aprind pcul , f11 , selectez CD/DVD BLA BLA 

Se incarca dupa, se aude cd roomul cum se incarca, si dupa imi apare ca se incarca windowsul , adica ca si cu asi fi aprins pcul ..

Ce setari trebuie facute in bios ?

Nu mi-ai raspuns de ce aveam nevoie.

@ Edit:

Deci,  am facut setarile lui Terror , exact la fel .

Dau restart la pc, apas F11 , si imi apare bara asta: _ care apare si dispare ! Dupa imi apare iar WINDOWS XP PROFESSIONAL , se incarca si tot asa.. 

Posted

Fie e CD/DVD | Writer - ul cam '' mofturos '' ... [ a prins ceva praf și poate e mai sensibil ] - așa am pățit eu la vechea mea unitate ... l - am curățat cu o soluție speciala ... fie CD - ul este putin zgâriat și mnah ...

• Upvote 1
Posted

1) Multa lume oricum nu facea update asa ca nu conteaza..

2) E un SO decent, si ruleaza pe calculatoare care sunt prea slabe pentru Win7 sau Win8. (eu am un astfel de laptop, cu 512mb de ram, si procesor intel pentium M)

3) Sunt unii care sunt fortati sa ruleze XP din cauza unui anumit soft de care au nevoie (eu un anumit timp aveam winXP pentru ca un anumit joc online mergea aiurea pe win7).

4) Inca primeste updateuri, doar ca tre sa platesti pentru ele. Desigur, exista pe net instructiuni cu ce tre sa faci ca sa le primesti si tu, gratis (tre modificat ceva mic prin registrii). Totusi, update-urile sunt menite pentru POS-uri asa ca nu sunt chiar cele mai bune..

• Upvote 2

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Bun , inca ceva ! 

Am cumparat un CD, si vreau sa bag XPul pe el.

Dar, sincer, numai stiu cum . :)). Ma poate ajuta cineva ?

Am un nero mai nou care nu l-am mai folosit, si habar nu am cum sa procedez.

Am Nero StartSmart Essentials

Am nevoie de ajutor, daca ma ajuta cineva de aici cu asta, si va mergea are mark solved + 1 la toate posturile care le-a dat aici ! 

Posted

Am reusit, dar, am si o problema ! 

Am bagat cdul , mi-a aparut sa apas orice tasta, si etc. Acum apare: 

Collecting Information

Dynamic Update

Preparing installation

Installing Windows

Ok ? Dar , nu mi-a aparut sa fac partitiile ! Dece ? 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.