Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, de curand as vrea sa imi pun windows 7 pe CD sa il am si eu acolo de o urgenta. Ma rog .. Problema e ca nu stiu cum sa il pun , am mai incercat de cateva ori dar nu a mers .. cica era CD prea mic. In fine , am un CD Traxdata si windows7 (Folderul care trebuie pus pe CD) . Puteti sa imi dati un tutorial in care sa inteleg mai bine varog?

Multumesc anticipat :D

• Moderators
Posted

In primul rand ai nevoie de o imagine .iso.

Iti mai trebuie un DVD, nu CD (cd-ul are 700mb spatiu, iar imaginea iso de windows 7 depaseste 1GB din cate stiu eu).

Iar apoi, folosind un program de scris CD/DVD, adaugi imaginea si dai burn. (recomand IMGBURN, ca si soft de scriere).

Bineinteles ca unitatea ta optica trebuie sa fie CD/DVD writer. Nu e de ajuns ca unitatea sa fie doar "reader".

• Moderators
Posted

Pai spune-ne ce scrie pe unitatea optica pe care o folosesti acum. De obicei scrie pe capacelul care se deschide: brandul, tipul (dvd/cd). Dar cel mai simplu verifici incercand sa scrii un CD/DVD.

Posted

-------------------------------------------------------------------------------

Uite :                    |       Super WriteMaster                                      SpeedPlus  |

---------------------------------------------------------------------------------

• Moderators
Posted

Nu pot spune la sigur ca e si writer, dar din ce scrie acolo pare sa fie. Singura modalitate sa testezi, e sa scii un cd/dvd.

Descarca o imagine iso si descarca si ImgBurn.

Posted

In general vrei sa iei un fisier .iso pe care sa il scrii pe un DVD, din simplul motiv ca ala e deja bootabil si nu te mai complici tu pacolo :D

Dai 'burn image' sau cum io zice, in functie de soft.. si atat. Cu folder e putin mai complicat, da nu mult.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.