+robotboy Posted September 5, 2014 Report Posted September 5, 2014 Am descarcat cateva filme (ce erau freelech) iar la ratio imi este afisata prescurtarea Inf. E de bine? E de rau? Ce inseamna acest Inf.? Infinit? Multumesc! Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
Moderators Courage Posted September 5, 2014 Moderators Report Posted September 5, 2014 Ai descarcat doar Freeleech ?
+GodsOtherHand Posted September 5, 2014 Report Posted September 5, 2014 ratie = upload / download. download = 0 in poza pusa de tine Dupa cum stim de la scoala, nu poti impartii la 0... Daca imparti la un numar foarte mic (care tinde la 0) poti obtine infinit ( +/- infinit). Deci inf = infinit = nu ai downlodat nimic asa ca nu iti pot calcula ratia. 1 love is a verb Love is a doing word
+robotboy Posted September 5, 2014 Author Report Posted September 5, 2014 Da Courage, doar freelech. Mersi Godsotherhand, acum imi e clar. Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
lucan991 Posted October 22, 2017 Report Posted October 22, 2017 On 9/6/2014 at 12:32 AM, GodsOtherHand said: ratie = upload / download. download = 0 in poza pusa de tine Dupa cum stim de la scoala, nu poti impartii la 0... Daca imparti la un numar foarte mic (care tinde la 0) poti obtine infinit ( +/- infinit). Deci inf = infinit = nu ai downlodat nimic asa ca nu iti pot calcula ratia. Salut, dar daca doar uploadez?
Artanis Posted October 23, 2017 Report Posted October 23, 2017 Uploadezi ce? Te referi la "Seed", dupa ce descarci torrentul si il lasi deschis? Trebuie sa ai si ceva Download sa faca impartirea, sa poti avea ratie.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now