Răzvan Aramă Posted September 6, 2014 Report Posted September 6, 2014 (edited) Bună seara,Cum aş putea rezolva această problemă... nu găsesc locaţia butoanelor de aici ca să pot edita mărimea lor.Mă puteţi ajuta? Edited September 6, 2014 by Courage Uploadat imagine pe imgur
Moderators gadeas Posted September 6, 2014 Moderators Report Posted September 6, 2014 Pentru a modifica butoanele alea intra in: AdminCP > Look & Feel > Manage Skin Sets & Templates > Numele la skinu care folosesti > Templates tab > Profiles > customizeProfile Si cauta: #user_utility_links a Acolo gasesti tot codu CSS la butoanele alea. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Răzvan Aramă Posted September 6, 2014 Author Report Posted September 6, 2014 M-am exprimat eu greşit... De acolo se modifică forma şi mărimea butoanelor...problema mea e că vreau să scot acel alb de sub butaone...
Moderators gadeas Posted September 6, 2014 Moderators Report Posted September 6, 2014 Imi poti lasa un link spre comunitate aici sau prin PM? Ar fi mai usor sa vad ce face butonu sau de la ce e backgroundu ala alb. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Răzvan Aramă Posted September 6, 2014 Author Report Posted September 6, 2014 Problemă rezolvata mulţumesc gadeas !
Moderators Solution gadeas Posted September 6, 2014 Moderators Solution Report Posted September 6, 2014 Pentru cine vrea sa afle solutia. Butoanele alea doua is de la ibEconomy. Ele folosesc clasa: .ipsButton_secondary Ei bine, exista doua optiuni pentru a rezolva problema. Stergeti clasa de la buton, pentru asta intrati in AdminCP > Look & Feel > Manage Skin Sets & Templates > Alegeti tema care folositi > Templates > skin_ibEconomy > button_row, cautati clasa ipsButton_secondary si stergeti. La fel in aceasi loc skin_ibEconomy in memberProfileDonate cautati prima clasa sub numele ala si stergeti. In AdminCP > Look & Feel > Manage Skin Sets & Templates > Alegeti tema care folositi > ipb_styles.css, cautati clasa ipsButton_secondary si stergeti tot ce e background + border. 3 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now