Cristian Iatagan Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 Salut, am adaugat un logo folosind metoda: AdminCP ->Look & Feel -> Easy Logo Change, si as vrea sa stiu cum il pot repozitiona. As vrea sa il centrez.
Moderators gadeas Posted September 9, 2014 Moderators Report Posted September 9, 2014 Un link spre forum, o poza sau numele skinului care folosesti, ar ajuta sa rezolvam problema. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Cristian Iatagan Posted September 9, 2014 Author Report Posted September 9, 2014 http://i.imgur.com/Z5AbbC9.png RoyalCS SKIN Vreau sa-l pun mai la dreapta si mai jos.
Moderators Solution gadeas Posted September 9, 2014 Moderators Solution Report Posted September 9, 2014 Intra in ipb_styles.css si cauta: #logo Nu stiu exact cum e codu acum, dar adauga daca nu e, sau modifica daca exista: margin-top: Xpx; /* Spatiu sus */ margin-left: Xpx; /* Spatiu in stanga */ Preferabil daca vrei sa fie pe mijloc, ar fi sa folosesti ceva de genu: margin-left: X%; Maxim 50% ( Poate fi peste, dar va fi dupa mijloc ), dupa poza, la marimea a lu acel logo ai putea folosi aproximativ 40%. De ce in % si nu in pixeli (px)? Pentru ca fiecare user are o rezolutie mai mare sau mai mica, daca pui 300px spatiu, poate la tine se vede bine, dar la unu cu rezolutie de 1920px, se va vedea in stanga si nu in mijloc cum vrei. 3 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Cristian Iatagan Posted September 9, 2014 Author Report Posted September 9, 2014 MUltumesc pentru ajutor!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now