Jump to content

Problema Editare Template Ipb: Syntax Error

Go to solution Solved by Vlăduț Rădulescu,

Recommended Posts

Posted

Uitati-va la pozele de mai jos. Pot sa stau si o luna si tot nu se incarca template bit-urile temei IPB, nu-mi apare scriptingul acela: 

gcFXlq3.jpg?1

dupa ce dau pe includeCSS de exemplu, imi apare cercul acela dar nu se incarca.

dupa ce am dat pe include apare asa:

NPKdtMq.jpg?1

Uitati cum apare acuma dau OK, bun acuma dupa ce am dat Ok apare asa:

ukKkS8L.jpg?1

Va rog ma puteti ajuta? Toate temele fac la fel....

Posted

Uite aici:  te ajuta!

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Posted

Da si mie mi-a facut asa ... incearca cu alt browser daca nu merge cu varianta aia de mai sus!

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

• Solution
Posted

Da si mie mi-a facut asa ... incearca cu alt browser daca nu merge cu varianta aia de mai sus!

Nu înțelegi că ce-ai dat tu acolo nu prea îl ajută cu nimic? El nu poate nici măcar să intre în Templates. Poate să fie de la pachetul lingvistic, poate să fie de la browser, poate să fie chiar de la temă.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.