Çőšmīņ Çőšmīņ Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Uitati-va la pozele de mai jos. Pot sa stau si o luna si tot nu se incarca template bit-urile temei IPB, nu-mi apare scriptingul acela: dupa ce dau pe includeCSS de exemplu, imi apare cercul acela dar nu se incarca. dupa ce am dat pe include apare asa: Uitati cum apare acuma dau OK, bun acuma dupa ce am dat Ok apare asa: Va rog ma puteti ajuta? Toate temele fac la fel....
+Constantin Lucian Luca Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Uite aici: te ajuta! Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
+Vlăduț Rădulescu Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Uite aici: te ajuta! La el nu se încarcă deloc, aia e problema. Ai încercat și cu un alt browser? Poate este de la internet. Ia să-mi dai în PM un cont cu acces ACP, să verific.
+Constantin Lucian Luca Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Da si mie mi-a facut asa ... incearca cu alt browser daca nu merge cu varianta aia de mai sus! Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
Solution +Vlăduț Rădulescu Posted September 11, 2014 Solution Report Posted September 11, 2014 Da si mie mi-a facut asa ... incearca cu alt browser daca nu merge cu varianta aia de mai sus! Nu înțelegi că ce-ai dat tu acolo nu prea îl ajută cu nimic? El nu poate nici măcar să intre în Templates. Poate să fie de la pachetul lingvistic, poate să fie de la browser, poate să fie chiar de la temă. 1
gaby Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Sau de la coduri scrise/copiate cu picioarele. Daca aici pe forum, iti mai editez eu posturile din care nu se intelege nimic, IPB-ul nu face asta, ci il dai peste cap. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Çőšmīņ Çőšmīņ Posted September 11, 2014 Author Report Posted September 11, 2014 defapt mersi S.Vlad am incercat alt brower mersi mult
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now