Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Daca te lasa sa creezi DNS-uri, atunci da, daca nu, nu cred. Dar din cate am citit se poate, verifica cu urmatoru tutorial: http://www.hostinger.ro/forum/inainte-de-inregistrare/81-site-redirecte.html

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Ar trebui sa mearga. Discutia pe primu link a zis ca a probat si a mers fara probleme.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Eu nu iti pot pune platforma IPB la o firma care iti ofera domeniu gratuit + hosting gratuit. Majoritatea vin instalate cu o platforma default sau exista scripturi care instaleaza automat, si probabil nu instaleaza ceva fara licenta cumparata ( In cazu asta IPB ).

IDu de mess, scuze dar nu. Am lista nu-ma cu cine cred eu ca merita.

• Moderators
Posted

Nu stiu, aia depinde de fiecare firma ce ofera si ce nu. Sau cum a facut aia nu stiu.

Problema a fost rezolvata credca, asaca voi inchide topicu pentru a mai evita posturi cu alte intrebari de genu.

• Upvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.