Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara PCtroubleshooting. Am apelat la voi in speranta de a reusi sa rezolv o problema de la o tema. Deci am luat tema Carbon Red si am importat-o pe comunitatea mea. Bun.. Am inceput editul ( Eu editez direct cu tema pe site.. Nu editez pe localhost ) Oricum am schimbat doar imaginile si ceea ce tine de FTP..(Maintitle-urile si cateva imagini)

Dupa o vreme am vrut sa incep sa lucrez la topicuri. Aici a intervenit asa zisa Problema. Nu pot posta.. Am auzit ca ar fi din cauza temei deoarece este pentru o versiune mai veche de IPB ( Eu rulez 3.4.6 ). 

Iata si o poza:

oF95pHG.png

Apare acel mesaj cu addtohead.. etc.

Ma puteti ajuta? V-as fi recunoscator toata viata.

• Moderators
Posted

Salut.

Am auzit ca ar fi din cauza temei deoarece este pentru o versiune mai veche de IPB

Imi poti lasa un link de unde ai descarcat tema?

Posted

Salut.

Imi poti lasa un link de unde ai descarcat tema?

Nu mai stiu de unde am luat-o. Dar din cate imi aduc aminte era dintr-o sursa sigura.

S.Vlad nu..nu e de la calendar..Mai apare o eroare :"addtohead="www.***-******.net/forum/public/style_css/prettify.css" type="importcss"

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.