Jump to content

Problema Afisare Informatii Categorie Dezordonat

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Dupa cate observ pe forum. In momentu actual e si mai rau, ai patit asta pentru ca ai modificat in boardIndexTemplate incepand de la:

board_stats  

Pana la:

footer_utilities 

Tot codu care exista ( intre alea doua bucati ), lai adauga intre un "li" care face parte din:

last_post ipsType_small

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Ai un backup? Daca nu, posteaza aici tot boardIndexTemplate, cum stiu ca nu te va lasa sa postezi atat, urca-l pe zippyshare sau pe mega.co.nz.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Se pare ca nu e de acolo problema, deci scuze ca am cerut fisieru, dar de acolo parea sa fie. Din cate observ problema e doar pe index. Ce ai facut ultima data pana cand sa apara problema? Ai instalat vrun hook? Ai modificat ceva?

• Moderators
Posted

Pare foarte ciudat sa apara asa din senin o problema asa grava, dar niciodata nu se stie.

Daca vrei sa probezi solutii, ar fi ok sa faci un backup inainte. Nu pot sa-ti zic un da sau nu ca va functia daca pui alt index, todeauna se poate incerca fara probleme daca faci backup, si nu risti sa se intample ceva mai rau.

Nu am patit asaceva niciodata, mai ales din senin, si daca de la poza de sus s-a ajuns la asta: http://i.imgur.com/3pkB06D.png ( Asa vad eu forumul acum ) Inseamna ca ceva a fost modificat... Poate nu ai modificat tu, dar stim toti cum e cand au acces la lucruri de genu mai multe persoane ( Mai exact 2 + posibil 5 persoane ).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.