Jump to content

Nu Gasesc Logo-Ul Temei In Ftp + Adaugare Search Transparent

Recommended Posts

Posted

Salutare am si eu niste probleme ...

1. Am cautat peste tot in ftp si nu gasesc bannerul , am dezarhivat tema sa caut mai rpd imaginiele dar tot nu e :-w , eu m-am gandit ca s-ar putea sa fie de la background ala :-s

Problema_1.png

2. Cum fac bara de la search sa fie transparenta.

Problema_2.png

3. Vreau si eu hook-ul care sa apara culoarea de la grade la categorii.

Posted

1. Vezi sa pui codurile corect sa citeasca banner-ul din FTP..

2. Du-te in:

ACP > Look & Feel > Tema ta > Global Templates > globalTemplate

cauta linia:

<!-- ::: BRANDING STRIP: Logo and search box ::: -->

deasupra ei adauga:

<span onmouseout="this.style.opacity=0.6;this.filters.alpha.opacity=30" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=10" style="opacity: 0.6;"> <if test="canSearch:|:$this->memberData['g_use_search']">{parse template="quickSearch" group="global" params=""}</if></span>
            </div></div>

3. Este hook: --> http://webflake.sx/files/file/1668-sos34-group-color-on-user-link-132/

• Moderators
Posted

Cauta in ipb_styles.css:

#branding

Acolo s-ar putea sa fie backgroundul setat spre un link extern. De aia nu gasesti nici imaginea prin tema dezarhivata.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Da este un link ... Si ce trebuie sa fac sa-l sterg sau ce :-w

Edit : Ma scuzati , am pus eu linkul gresit in gobaltemplates :D

Si cum pun logo ca, cu easy logo changer nu merge :-s

• Moderators
Posted

Depinde ce vrei sa faci cu el. Daca vrei sa dispara de tot banneru acela, il stergi, daca vrei alt banner, seteaza un link spre banneru care doresti.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Da, am rezolvat, dar eu vreau sa fie si logo si bannerul ... Dar nu merge sa pun logo-ul cu easy logo changer... :-s

Si inca ceva, cand adaug codul postat de Kennzo pentru search transperent imi apar 2 search bars, 1 transparenta si 1 complet alb ... :-s

• Moderators
Posted

Sterge celalalt cod responsabil de afisarea search-ului:

<if test="canSearch:|:$this->memberData['g_use_search']">{parse template="quickSearch" group="global" params=""}</if>

Care nu este in codul postat de kennzo.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.