Kennzo Posted September 15, 2014 Report Posted September 15, 2014 Revin cu o noua problema de curand am modificat tema si iata ca a disparut background-ul de la butoanele de log in/ sign out.. Cand sunt cu contu log out, acel background nu apare ( ca logat, apare ) , mai jos un print: 1. Background lipsa: 2. Cum ar trebuii defapt sa arate.. cum readaug?!: 3. La topicul precedent care l-am creeat acum 5 minute am uitat sa va mai intreb de 2 chenare ( vina mea ) .. , unde le pot gasii?!: si: Multumesc inca odata!
Moderators Solution gadeas Posted September 15, 2014 Moderators Solution Report Posted September 15, 2014 La prima credca ai sters din ipb_styles la: #user_navigation Urmatoru cod: background-color: rgba(0, 0, 0, 0.7); 3. Il gasesti la: forumIndexTemplate Si ultima poza, la fel, tot in: forumIndexTemplate 2 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Kennzo Posted September 15, 2014 Author Report Posted September 15, 2014 La 3 prima poza nu am gasit.. am incercat la: <h3 class='bar'>{$this->lang->words['dlt_title']}</h3> sa adaug dar nu este acela.. .. si altceva nu-mi da.. pentru poza 2 la 3 am gasit.. 1
Moderators gadeas Posted September 15, 2014 Moderators Report Posted September 15, 2014 Pentru ca pentru primu vine dupa: <div class='ipsFilterbar maintitle'> <!-- COD --> </div>{parse replacement="header_end"} Si pentru aldoilea sub: <h3 class='maintitle'>{$this->lang->words['sub_forum_title']}</h3>{parse replacement="header_end"} 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Kennzo Posted September 15, 2014 Author Report Posted September 15, 2014 Pentru ca pentru primu vine dupa: <div class='ipsFilterbar maintitle'> <!-- COD --> </div>{parse replacement="header_end"} Si pentru aldoilea sub: <h3 class='maintitle'>{$this->lang->words['sub_forum_title']}</h3>{parse replacement="header_end"} Pentru asta: <h3 class='maintitle'>{$this->lang->words['sub_forum_title']}</h3>{parse replacement="header_end"} am gasit... dar pentru 1 tot nu am gasit:-? .. Uite cum ai zis tu: {parse replacement="header_start"}<div class='ipsFilterbar maintitle'> <if test="topicsismod:|:$this->memberData['is_mod'] == 1"> <span class='right'> <input type='checkbox' id='tmod_all' class='input_check' title='{$this->lang->words['topic_select_all']}' value='1' /> </span> </if> aia e tot ce-mi ofera.. 1
Moderators gadeas Posted September 15, 2014 Moderators Report Posted September 15, 2014 Uite cum ai zis tu: {parse replacement="header_start"}<div class='ipsFilterbar maintitle'> <if test="topicsismod:|:$this->memberData['is_mod'] == 1"> <span class='right'> <input type='checkbox' id='tmod_all' class='input_check' title='{$this->lang->words['topic_select_all']}' value='1' /> </span> </if> aia e tot ce-mi ofera.. Da, daca te uitai mai bine, vedeai ca acel div se inchide. E regula basica de HTML, lucruri de genu deja ar trebui sa le sti daca tot vrei sa faci un RIP la skin ( parerea mea ). 2 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Kennzo Posted September 15, 2014 Author Report Posted September 15, 2014 Da, daca te uitai mai bine, vedeai ca acel div se inchide. E regula basica de HTML, lucruri de genu deja ar trebui sa le sti daca tot vrei sa faci un RIP la skin ( parerea mea ). Ioi... nu este vorba ca nu stiu regula dar era ditamai codu`.. care nu ma ajuta cu mare lucru!!! .. Dar intr-un final am reusit.. multumesc! Rezolvat! nu ma asteptam sa fie asa mare codu .. Mulțam, a mers! 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now