Jump to content

Recommended Posts

Posted

A început să mă enerveze telefonul meu. Având memorie internă de 2 GB, din care doar 1.05 "poți" folosi, am șters jocuri, am șters tot ce se poate, mi-a mai rămas Whatsapp, Yahoo! Messenger și câteva aplicații mici, totalul fiind de vreo 20MB, dar tot nu mai am loc să instalez ca omul un Facebook. Cică mai am liber 300 MO, iar aplicația are 45 MB. Știu, mai are niște date de băgat, dar cât de mare să o facă, 500 MB?

Cum nu pot edita mărimea aplicației, cum pot mări spațiul de stocare al telefonului? Am dezactivat aplicațiile nefolositoare, am șters actualizări, dar degeaba. Am root făcut la telefon, ce pot face?

Posted

E o chestie, care iti permite sa instalezi aplicatiile pe cardul de memorie. 

Nush ce versiune de android ai tu, dar cauta pe net despre chestia asta. Daca androidul tau nu ofera, s-ar putea sa gasesti aplicatii care sa te ajuta in a face asta.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

In specificatii scrie ca ai 4GB spatiu de stocare intern si posibilitate de extindere prin intermediul unui microSD de pana la 32 de GB.

Aplicatiile instalate pot fi mutate pe cardul de memorie (din device manager), si vor ocupa mai putin spatiu intern:

Move-apps-to-SD-card.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Aș vrea să meargă așa la mine. Eu nu am opțiunea de a muta aplicațiile în cardul MicroSD. Vreau să pun ca memorie internă default un Card de memorie pe care să nu-l scot niciodată (probabil dacă va merge, îmi iau un card de 32GB).

Posted

Xcover 2 suporta Android 4.1.2, iar optiunea "Move to SD Card" este inclusa in acest sistem de operare. E adevarat ca nu toate aplicatiile pot fi mutate pe cardul SD (fara root) insa unele pot fi mutate. Vezi in device manager -> aplicatii descarcate -> tap pe aplicatie

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

http://forums.androidcentral.com/general-help-how/339038-samsung-galaxy-xcover-2-apps-sd-card.html

Totusi tine minte ca aplicatiile de pe SD vor merge mai greu, mai ales daca ai un card incet. Recomand sa cauti un card clasa 10 (adica ai garantat 10mb/s la scriere, si mai mult la citire), daca gasesti unu sa nu fie foarte scump. Mai bine unu de 8 giga rapid, decat 32 incet. Parerea mea cel putin. 

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.