Jump to content

Problema Tableta Android: Memorie Insuficienta Pe Sd?

Recommended Posts

Posted

Salut, vreau sa descarc un joc (Fifa 15 Ultimate Team) si imi spune ca nu am memorie suficienta dar imi arata ca am pe tableta 2Gb si ceva...

154dc1c.png

2z5p1mv.png

ta1m36.png

Ce pot sa fac?

www.redevilz.com/forum/

cautam staff & servere !!

Posted

Eu nu vad nicaieri la available space 2GB, ci: 306 MB si 699 MB.

Cred că el citise '' total space '' din '' phone storage '' ... 2 . 06 GB ...

Încearcă să ștergi ceva aplicații / jocuri ... ce vrei tu să descarci necesită mai mult spațiu de stocare ...

Posted

Daca face asta pierde toate aplicatiile instalate + poze sau ce mai are el pe tableta. Nu stiu daca merita pentru un singur joc. Totusi, decizia ii apartine.

Eu asa am procedat cand am avut niste probleme de soft, tot in cazul unei tablete, si problemele respective, s-au remediat !

Posted

Dacă vrei să ai mai multă memorie, recomand să dai 50-60 lei pe un card de 16GB. În imaginea dată de tine, tu ai memoria prea mică, adică 700 MB liberi. Cum spune și gaby, ai nevoie de minim 1.2 GB memorie liberă.

În privința a ce spune Ciurila, nu e nevoie de o resetare din fabrică, doar să-ți ștergi din ce nu ai nevoie tu pe card.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.