gaby Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 da, eu unul am incercat jocul dar nu pe internet, ci single player (l-am si terminat). jocul este interesant si destul de popular. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Hell_Spawn Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Laso draq de scoala joaca wow in continuare On topic : Eu unu nu am jucat dar am vazut la alti......e destul de frumos dar cere timp non stop de jucare ........ la care eu ......
Grim_Cris Posted November 5, 2007 Author Report Posted November 5, 2007 Gaby nu cred că ai jucat jocul single player...World of Warcraf se joacă numai online...cred că tu ai jucat Warcraft I, II sau III care e strategie care...să vă zic sincer nu prea m-a impresionat....uitaţi ce-am ajuns din cauza World of Warcraft-ului....un pahar de vorbă pe mess cu un prieten : Stefan: sal Stefan: :) ??„
gaby Posted November 5, 2007 Report Posted November 5, 2007 da am incurcat putin, ce am jucat eu a fost Warcraft III si Frozen Throne... (se vede ca nu sunt chiar un mare fan ) Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+St3aLth-CS Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 Gaby nu cred că ai jucat jocul single player...World of Warcraf se joacă numai online...cred că tu ai jucat Warcraft I, II sau III care e strategie care...să vă zic sincer nu prea m-a impresionat....uitaţi ce-am ajuns din cauza World of Warcraft-ului....un pahar de vorbă pe mess cu un prieten : Stefan: sal Stefan: :) ??„
+Smeagoll Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 Nu fa publicitate ...plus de asta nu`ti posta warezurile pe aici....nu incurajam asa ceva!!Ai vazut odata ca ti`am sters postu...!!
cobain Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 Chiar eram curios daca o sa gasesc si pe aici un topic despre WoW. Am jucat wow 3 ani de zile, si am reusit sa nu mai pun mana pe el de 5 luni si sunt mandru de asta. Jocu asta creaza dependenta la modul cel mai serios. O singura recomandare am pentru cei ce vor sa se apuce, daca tot jucati jucati pe serverele originale ca nu se compara cu cele pirat. Este ca si cum ai juca total alt joc. Si va previn... creaza dependenta.. eu era sa pic bacu si am facut varza vreo 2 sesiuni I'll take advantage while You hang me out to dry But I can't see you every night
+lolek Posted May 2, 2008 Report Posted May 2, 2008 Am jucat si eu wOw 1-2 , dar nu mi-a provocat dependenta. I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+icebird Posted May 3, 2008 Report Posted May 3, 2008 Pai faza e ca tre` sa stii si cum sa-l joci ca sa iti provoace dependenta,daca esti "n00b" si nu prea stii sa faci nimic,atunci normal ca te plictisesti. Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
+Al3xXys Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 ma credeti ca eu nu gaseam niciun rost in wow? ma jucam war3 , dota , cs acum numai wow ma joc rogue Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now