Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gaby nu cred că ai jucat jocul single player...World of Warcraf se joacă numai online...cred că tu ai jucat Warcraft I, II sau III care e strategie care...să vă zic sincer nu prea m-a impresionat....uitaţi ce-am ajuns din cauza World of Warcraft-ului....un pahar de vorbă pe mess cu un prieten :D :

Stefan: sal

Stefan: :)

??„

Posted

Gaby nu cred că ai jucat jocul single player...World of Warcraf se joacă numai online...cred că tu ai jucat Warcraft I, II sau III care e strategie care...să vă zic sincer nu prea m-a impresionat....uitaţi ce-am ajuns din cauza World of Warcraft-ului....un pahar de vorbă pe mess cu un prieten :D :

Stefan: sal

Stefan: :)

??„

• 4 weeks later...
Posted

Chiar eram curios daca o sa gasesc si pe aici un topic despre WoW.

Am jucat wow 3 ani de zile, si am reusit sa nu mai pun mana pe el de 5 luni si sunt mandru de asta. Jocu asta creaza dependenta la modul cel mai serios.

O singura recomandare am pentru cei ce vor sa se apuce, daca tot jucati jucati pe serverele originale ca nu se compara cu cele pirat. Este ca si cum ai juca total alt joc. Si va previn... creaza dependenta.. eu era sa pic bacu si am facut varza vreo 2 sesiuni ;)

I'll take advantage while

You hang me out to dry

But I can't see you every night

• 4 months later...
Posted

Am jucat si eu wOw 1-2 , dar nu mi-a provocat dependenta.

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Pai faza e ca tre` sa stii si cum sa-l joci ca sa iti provoace dependenta,daca esti "n00b" si nu prea stii sa faci nimic,atunci normal ca te plictisesti.

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

• 7 months later...
Posted

ma credeti ca eu nu gaseam niciun rost in wow? ma jucam war3 , dota , cs

acum numai wow ma joc :alien:

rogue :X

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.